Kit pentru manichiura semipermanenta de la Pink Nails

O manichiura semipermanenta inseamna manichiura impecabila pentru cel putin doua saptamani. Am ales sa invat sa-mi fac singura acasa manichiura semipermanenta pentru ca oja clasica sarea extrem de repede, dupa 2 zile si niciodata unghiile mele nu aratau bine. Pentru inceput, kitul complet pentru manichiura semipermanenta de la Pink Nails a fost ajutorul meu de nadejde.

kit pentru manichiura semipermanenta

Pink Nails

Primul meu contact cu Pink Nails  a fost relativ recent. Mai exact dupa ce in urma unui concurs creativ, articolul meu a castigat locul 3 iar premiul a constat si intr-un kit complet pentru manichiura semipermanenta. Imi doream de ceva timp un astfel de kit dar cu ocazia aceasta am avut sansa sa incerc cele mai bune produse, la care acum nu as renunta sub nicio forma. Ulterior, am intrat si eu pe site si am plasat prima comanda cu cateva oje semipermanente.

Pink Nails este un magazin online care ne ofera o gama variata de produse dedicate ingrijirii unghiilor. Produsele Victoria Vynn au devenit favoritele mele, calitatea este exceptionala, preturile mi see par foarte bune si rezistenta produselor este cea mai buna comparativ cu alte branduri incercate.

Ce contine un kit complet de manichiura semipermanenta Pink Nails

Kitul este unul complet, exact ca cel pentru un profesionist. Acest lucru mi-a usurat tare mult munca si o sa va recunosc faptul ca daca vreti unghii frumoase merita sa investiti la inceput. Kitul contine:

  • lampa LED;
  • primer;
  • base coat;
  • top coat mat si lucios;
  • cateva nuante de oja semipermanenta
  • pile;
  • ulei pentru cuticule;
  • tratament pentru unghii;
  • remover;
  • dehydrator;
  • cleaner;
  • servetele pentru unghii;
  • crema de corp;
  • cana;
  • pad din silicon Victoria Vynn;
  • suport pentru mana.

Pe langa acest kit complet, ulterior mi–am achizitionat o multime de alte nuante faine de oja, cateva buffere si pensule pentru modele.

lampa led/uv victoria vynn

victoria vynn

kit oja semipermanenta

oje semipermanente victoria vynn

Impresii despre produsele Victoria Vynn de la Pink Nails

De departe sunt cele mai bune produse pe care le-am incercat si am sa le raman fidela. Raportul pret-calitate este excelent. Lampa LED mi-a usurat extrem de mult munca. Oja semipermanenta se usuca cu ajutorul ei in doar 90 secunde astfel incat nu mai stau ore intregi sa-mi fac manichiura.

Produsele folosite impreuna, adica primerul, baza si top coatul fac o treaba excelenta. Oja rezista cel putin 2 saptamani. Eu o schimb de obicei dupa cele 2 saptamani pentru ca unghiile cresc destul de mult si nu se vede ok insa oja este intacta. Se lucreaza foarte usor cu ele, ojele semipermanente au niste nuante absolut superbe iar pe site o gama variata de nuante, pentru toate gusturile. Unghiile arata exact ca la salon dupa ce imi realizez manichiura.

O sa raman fidela produselor Victoria Vynn de pe Pink Nails pentru ca fac treaba excelenta si manchiura arata impecabil de fiecare data. Recomand cu incredere sa incercati produsele lor. Un astfel de kit complet va va usura munca si merita investitia! Recomand produsele chiar si manichiuristelor daca vor ca ale lor cliente sa fie de fiecare data multumite.

Voi ati folosit produsele Pink Nails? Obisnuiti sa va faceti manichiura semipermanenta?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

15 Comments

  1. Îmi place foarte mult acest kit si eu obisnuiesc sa-mi fac manichiură cu oja semipermanenta, îmi place foarte mult cum ți-ai făcut unghiutele 😘♥️

  2. Eu am avut o perioada lunga in care am purtat gel pe unghii. Vreo 5 ani. Apoi brusc m-am pricopsit cu o urata alergie. Am facut iar o pauza lunga de vreo 3 ani, dar am revenit. Si fara probleme. Dar inainte de asta am testat doar o unghie. Si se pare ca nu mai sunt probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.