Manichiura impecabila cu oje semipermanente de la NaniNails

De cand am descoperit cat este de usor sa imi fac singura manichiura semipermanenta la fiecare doua saptamani imi schimb nuanta ojei. E un ritual care ma relaxeaza si desi se spune ca e migalos, nu mi se pare deloc asa. De cand am inceput sa imi fac singura unghiile cu oja semipermanenta am fost tot timpul in cautarea unor produse de calitate. De ceva timp am descoperit produsele NaniNails care m-au surprins intr-un mod extrem de placut si o sa va spun si de ce.

Despre NaniNails

NaniNails este un magazin online ce ofera clientilor sai o varietate de produse pentru ingrijirea unghiilor. De la oje pentru manichiura clasica, la oje semipermanente, geluri, accesorii pentru manichiura precum lampile UV si LED dar si o gramada de tipsuri si produse pentru decorarea unghiilor.

Site-ul mi-a atras atentia atat prin multitudinea de produse pe care le ofera cat si prin preturile accesibile ale produselor. Fiind prima comanda pe site mi-am ales 4 nuante de oje semipermanente si un set de clesti pentru indepartarea ojei semi.

naninails

Manichiura impecabila cu oje semipermanente de la NaniNails

Mi-am dorit in mod special oje semipermanente noi fiindca imi doresc o colectie marisoara de nuante din care sa aleg exact ceea ce imi place in functie de starea de spirit. Si pot spune ca am facut cele mai bune alegeri! Nuantele ojelor sunt absolut superbe si veti vedea in poze acest lucru. Oja a rezistat extrem de bine, 2 saptamani insa sunt convinsa ca ar fi rezistat inca pe atat fiindca erau impecabile cand am indeparat oja. Mi-am ales o nuanta sublima de roz, un moviu sidefat, o oja cu sclipici in nuanta persicii si un gri perfect.

De ce sa alegi ojele semipermanente NaniNails:

  • nuante variate, potrivite pentru orice femeie;
  • aplicare super rapida. Se lucreaza usor cu ojele semi Naninails. Practic este ca o oja normala, nu este groasa asa cum am patit cu alte oje, doar ca se usuca la lampa UV sau LED;
  • preturi accesibile. Pretul este un aspect de care eu tin cont. Preturile ojelor pe care eu mi le-am achizitionat costa doar 14 lei iar gramajul lor este de 5 ml.
  • rezistenta indelungata. Desi am folosit baza si top coatul de la alt brand, produsele Naninails s-au potrivit perfect si manichura mea a rezistat impecabil 2 saptamani.

naninails

oja semipermanenta

Asa cum v-am spus si mai sus mi-am ales si un set de clesti pentru indepartarea ojei semipermanente. Desi inainte pileam pur si simplu unghiile pana cand oja semipermanenta se indeparta, aceasta metoda mi se pare mai rapida. Pana sa achizitionez clestii foloseam clasica folie de aluminiu insa ma chinuiam cumplit, ba cadea folia, ba nu statea fixata discheta imbibata cu remover. Clestii NaniNails sunt extrem de usor de folosit. Pilesc putin stratul lucios al unghiilor, imbib discheta cu remover si aplic clestele pe unghii. Simplu, rapid si foarte usor. Stau aproximativ 15 minute apoi indepartez oja cu un betisor de lemn de bambus sau trandafir.

clipsuri pentru oja

Sunt super incantata de produsele NaniNails si va spun sincer ca nu va fi singura comanda plasata pe site. Deja am cateva produse noi in materie de oje semipermanente pe care mi le doresc dar si niste accesorii utile pentru realizarea impecabila a manichiurii.

Voi stiati de NaniNails? Ati incercat produsele lor?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

11 Comments

  1. Nu am incercat pt ca din cate stiu oja semipermanenta necesita uscare la ultraviolete. Si nu vreau nici sa incerc asa ceva. Dar de curand au aparut si alte solutii, astept cu interes sa dispara aceste generatoare de cancer de piele.

  2. Imi place site-ul!
    Nu am incercat niciodata astfel de produse! Dar acum sunt curioasa cum functioneaza totul! Tehnicile sunt extrem de interesante!
    Felicitari pentru prezentare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.