Recomandari- produse Triodeluxe pentru ingrijire la superlativ

A trecut ceva timp de cand am primit ultimul colet Triodeluxe. De atunci am tot folosit produsele primite, unele dintre ele sunt aproape de terminare asa ca pot veni cu o parere sincera si bine formata in legatura cu ele. Mi-as fi dorit sa va impartasesc mai devreme impresiile insa timpul a cam fost impotriva mea si am avut si alte lucruri despre care sa vorbim. Daaar.. niciodata nu-i tarziu, nu-i asa?

Triodeluxe- ingrijire la superlativ

Despre Triodeluxe eu v-am mai vorbit de-a lungul timpului. Am incercat destule produse de la Triodeluxe si mereu am fost incantata de alegeri. Acesta este motivul pentru care imi doresc ca produsele sa ramana in rutina mea, fiindca sunt eficiente si fac treaba buna in cazul meu.

De data aceasta mi-am ales 5 produse de care chiar aveam nevoie: sampon cu keratina Tresseme, spray protectie termica repair and protect, lac fixativ cu fixare puternica, sare de baie Laura Rossi si un odorizant cu betisoare.

produse triodeluxe

Sampon cu keratina Tresemme

Sampoane de la Tresemme eu am incercat destule pana acum. Favoritul meu de la ei ramane samponul cu extract de ceapa. Aproape toate mi-au fost pe plac, cu exceptia unuia, care nu s-a potrivit firului meu de par.

De data aceasta am optat pentru sampon cu keratina de la Tresemme in varianta mare de 750 ml. Fiind un sampon infuzat cu keratina si ulei de marula, acesta previne incretirea parului pana la 72 ore. Eu l-am luat exact pentru acest aspect. Nu am parul cret, doar ca dupa spalare este usor odulat.

In primul raand gramajul este super generos iar pretul pentru cantitatea asta mi se pare destul de ok. L-am folosit cam de 2 ori pe saptamana, atat eu cat si mama, cam 1 luna si jumatate si mai e destul din el. Nu fac matreata deloc de la el. Parul se pieptena usor chiar daca nu aplic un balsam dupa. Imi place ca parul e moale dupa uscare, mai neted si se aseaza frumos insa tot mai am fire rebele. Nu stiu daca este eficient pentru a pastra mai drept un par ce are tendinte de incretire, in cazul meu a fost in regula, mi-a placut. Este totusi un aspect la el care ma nemultumeste, acela ca dupa 2 zile parul mi se pare ca se ingrasa mai rapid. Acestea sunt impresii personale si fiecare persoana va reactiona diferit la un produs.

Spray Protectie Termica Repair and Protect Tresemme

O perioada buna de timp nu am folosit spray pentru protectia parului. Dar am observat ca parul se aspreste rau si dupa ce m-am tuns destul de scurt mi-am dorit sa imi protejez mai mult parul si sa nu mai am fire despicate si uscate ca inainte. Acest spray pentru protectie termica il folosesc dupa fiecare spalare, pe parul umed, dupa care usuc cu foehnul. Il aplic si inainte de a ma intinde cu placa insa am grija sa nu intind parul imediat ci astept sa se evapore pentru a nu-mi arde firul de par. Imi place faptul ca desi il folosesc si pe parul umed dar si uscat acesta nu imi ingrasa parul dar este si mai usor de pieptenat. E foarte eficient!

sspray protectie termica

Lac fixativ nr 5 Tresemme

Nu folosesc extrem de des fixativ insa sunt momente cand parul nu vrea sa se aseze si am nevoie de un produs bun care sa il fixeze. Mi-am ales acest fixativ cu fixare puternica si isi face bine treaba. Parul este suuuper fixat si asa sta pana cand decid sa il piepten. Nu lasa urma albe pe par si acest lucru mi-a placut si mai mult. Am observat totusi, ca daca nu reusesc sa ma spal pe par a doua zi, ma mananca scalpul din cauza lui. Nu e o problema pentru mine, fiindca de obicei, ma spal dupa ce folosesc orice tip de fixativ.

fixativ tresemme

Sare de baie Laura Rossi

Ador sarea de baie efervescenta si oriunde vad imi iau. Am ales bilutele de sare de baie de la Laura Rossi cu aroma de mandarina si m-au cucerit! Sunt micute, perfecte pentru o singura baie. Aroma lor e atat de revigoranta si le-am folosit pe toate inca din prima saptamana de cand le-am primit. Imi place ca lasa pielea fina si catifelata si cu miros subtil de mandarina. Le recomand!!

Odorizant de camera cu betisoare

Am vrut si ceva pentru casa iar odorizantul cu betisoare mi s-a parut alegerea cea mai buna. Am ales cu aroma de mango si miroase yuuuumy!! Aroma e dulce si fructata si de lunga durata. Desi l-am deschis inca de cand l-am primit, chiar si acum la 1 luna si jumatate miroase a mango cand intru in camera. E super, mai vreau cateva!

Aceasta este comanda de la Triodeluxe. Ma declar incantata de achizitii si as mai vrea sa incerc cate ceva de la ei. Eu recomand produsele lor daca vreti sa aveti parte de ingrijire delicata atat a corpului, a tenului cat si a parului.

Sunt curioasa, voi ati incercat aceste produse? Ce recomandari aveti de la Triodeluxe?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

22 Comments

  1. Nu am încercat nimica,dar sunt sigură ca sunt produse bune ❤😍🤗! Să le folosești cu mare plăcere !😘

  2. Ce produse interesante! As incerca acele mini bombs. Multumesc pentru recomandari! Deja am pus cate produse pe lista 😊

  3. îmi plac produsele pe care le-ai ales de la Triodeluxe!
    Mă tentează șamponul, spray-ul protecție și fixativul, dar și ” bombele ” pentru baie 🙂
    Mulțumesc!

  4. Eu nu am folosit nici un produs din cele comandate de tine!Samponul imi place ca e mare si vad ca v.a ajuns mult timp la amandoua!Niciodata nu am folosit un sampon cu keratina pana acum dar ar trebui pentru ca am auzit ca e foarte buna pentru par!

  5. Nu le-am incercat, insa mergand pe recomandarea ta (ca le folosesti de mult timp si ca vrei sa iti ramana in rutina), as vrea sa vad cum ma inteleg si eu cu ele . 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.