Trandafirii criogenati, un cadou cu stil pentru femeia speciala din viata ta

La capitolul cadouri pentru femei, florile au fost intotdeauna o idee excelenta. Cu atat mai mult ar trebui sa te orientezi spre acestea cu cat stii ca cea careia urmeaza sa i le daruiesti merita toata atentia. Nimic nu poate egala frumusetea si naturaletea florilor, care va infrumuseta subit peisajul sublim in care prezenta feminina le admira.

O surpriza peste asteptari de placuta pe care o poti face este sa oferi trandafiri, dar criogenati, din cei care au o durata de viata extinsa si o frumusete aparte. Este un trend astazi printre cupluri, de exemplu, ca ea sa fie surprinsa cu un trandafir criogenat, cu tija ce completeaza identic modelul natural, special imbracat intr-o cutie eleganta.

Ai la dispozitie numeroase variante dintre care sa alegi in acest sens la Crioflowers, un magazin online in cadrul caruia optiunile tale sunt nelimitate.

trandafiri criogenati
Trandafirii criogenati, o idee selecta de cadou

Criogenarea se refera la o metoda speciala de conservare a florilor, ce face posibila realizarea unor combinatii de trandafiri impresionanta, de soiuri siculori dintre cele mai variate. Procesul de prezervare presupune uscarea lor la temperaturi foarte joase, depozitati fiind in recipiente de vacuum, pentru a inlatura toate particulele de apa continute de petale. Secretul unei criogenari excelente insa il cunosc numai specialistii.

Cu cat e mai interesanta forma in care alegi sa oferi florile, cu atat mai de impact va fi gestul tau. Pentru ocaziile speciale, in care doresti sa le bucuri femeile speciale din viata ta (iubita/sotia, mama, sora, fiica), un set de trandafiri criogenati, in culorile preferate ale acestora, pot da culoare cadourilor la care te-ai gandit. Ii poti adauga intr-un bol decorativ interesant, completat de pietricele colorate sau poti incerca orice alta idee ai in minte. Poti comanda seturi cu 16 bucati intr-un pachet, pe care sa le folosesti in alcatuirea unor cadouri creative. Poti sa alegi din lista mare de culori disponibile, precum si dimensiuni ale trandafirilor: negri, portocalii, bleo, albi, galbeni, mov, piersica, rosii, cherry, lila, etc. Pot fi de 2 – 4, respectiv de 5 – 8 cm fiecare.

Poti concepe aceasta idee de cadou ca pe o marca longegiva a celor mai frumoase sentimente. Pentru ca frumusetea acestor flori dureaza, si entuziasmul celor ce le primesc va dainui. Un trandafir prezervat este o maniera unica de a-i transmite femeii iubite ca sentimentele ce i le porti nu sunt trecatoare. Fie ca esti romantic sau nu, iata un mod excelent in care iti poti expune sentimentele.

De altfel un astfel de trandafir poate fi si un gest deosebit de apreciere pe care il poti face. Sunt o idee excelenta in diverse contexte, depinde de tine cum ii adaptezi situatiei.

Descopera optiunile pe care ti le propune Crioflowers, pe site-ul cu acelasi nume  www.crioflowers.ro, si alege ce se potriveste mai bine cu caracterul celei pe care doresti sa o impresionezi.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Ce frumosi sunt!!!Nu am stiut de aceasta metoda prin care aceste flori sa reziste mai mult timp!Ne.am bucura daca barbatii din viata noastra ar mai citi si ei si sa faca bucurii femeilor din viata lor!!

  2. Ce frumosi sunt!!Nu am stiut de acesti trandafiri criogenati!Cred ca oricarei femei i.ar place sa primeasca asemenea frumuseti!!Ar fi frumos daca barbatii ar fi mai atenti cu femeile din viata lor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.