Transport gratuit saptamana aceasta la orice comanda pe Notino

Prima luna de toamna a trecut atat de repede, incat iata-ne deja in octombrie. Luna trecuta am profitat din plin de ofertele Notino incat am asteptat cu nerabdare sa vad ce ne pregatesc si in aceasta luna. Stiam ca Notino iubeste sa isi rasplateasca clientii si eram convinsa ca luna aceasta ofertele vor fi si mai tentante. Si chiar asa este!

Transport gratuit saptamana aceasta la orice comanda pe Notino

Ohh, de fiecare data cand plasez o comanda online prima data ma uit la costul transportului. Daca imi doresc ceva in mod deosebit platesc si transport daca e necesar. Insa, de departe, atunci cand magazinele online ne ofera transport gratuit cumpar mai des pentru ca mi se pare destul de avantajos. Asa ca saptamana aceasta Notino ne oferta transport gratuit indiferent de valoarea comenzii daca achizitionam cel putin unul din produsele lor bestseller. Au o gama variata de produse care sunt extrem de achizitionate si eu deja am cateva produse pe care mi le doresc de ceva timp si acum voi profita.

In plus, pe langa transportul gratuit putem profita si de reducerea de 20% la brandurile selectate folosind codul BRAND20RO inainte de a finaliza comanda.

transport gratuit

Ce sa-ti alegi in comanda de luna aceasta

Stiti ca imi place sa va recomand produse care imi sunt pe plac pentru a va buucra si voi din plin de ele. Cu atat mai mult acum, cand produsele mele favorite se afla in produsele bestseller ale lor si puteti profita de oferta avantajoasa.

Parfum Armani Si Passione

In ultima perioada mi-am achizitionat aproape in orice comanda cate un parfum renumit. Parfum Armani Si Passione este unul dintre parfumurile care m-a cucerit. Am varianta mica de doar 15 ml dar e un parfum pe care mi-l doresc in gramajul mare. Este un parfum fructat, floral, usor dulce care poate fi purtat atat ziua cat si seara si e potrivit fiecarui sezon. Parfumul debuteaza cu note de nectar de coacaze negre si de pere efervescente. Vanilia impreuna cu florile de trandafir si heliotrop alcatuiesc o simfonie senzuala ce te cucereste.  Armani si Passione e un parfum feminin potrivit femeilor puternice, pasionale si indraznete. Trebuie sa il incercati, nu veti regreta!

parfum armani si passione

 

Ruj lichid mat Yvent Saint Laurent Tatouage Couture

Unul din rujurile mele favorite este ruj Yves Saint Laurent Tatouage Couture. Este de departe un ruj lichid ce merita achizitia chiar daca pretul poate parea in prima instanta destul de mare. Este un ruj lichid cu efect mat, ce contureaza extrem de frumos buzele, se usuca extrem de rapid si nu usuca deloc buzele. Cred ca este singurul ruj lichid mat pe care l-am incercat care nu-mi usuca deloc buzele. Pur si simplu nu-l simt pe buze! Rezistenta este buna, cateva ore desi mananc sau beau. Nu rezista intreaga zi, daca asta va intrebati. Eu am nuanta 05 Rosewood Gang si e o nuanta sublima, perfecta! Il recomand daca vreti un ruj mat bun, care arata pe buze impecabil.

ruj ysl

Acestea sunt noutatile din aceasta saptamana! Sper sa profitati si voi de oferta curenta Notino si sa va achizitionati macar unul din recomandarile facute. Sunt convinsa ca nu veti regreta!

Voi aveti vreun produs pe wishlist de la Notino?Ati avea ceva recomandari pentru mine?

 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

15 Comments

  1. Îmi plac foarte mult parfumurile și cu siguranță acest parfum îl voi lua și eu !🤗😍❤

  2. Daca ai stii de cand stau cu un produs in cos si nu ma indur sa platesc transportul. Azi e randul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.