4 articole vestimentare noi de pe Femmeluxe

Dupa ce data trecuta mi-am ales un o bluza din categoria bodysuits de la Femmeluxe, de data aceasta am mers pe chestii mai simple dar de bun gust, pe care sa le pot purta cu mai multe ocazii si sa le combin la diverse outfituri.

Nu mi-am mai ales din corset tops diverse topuri pentru ca vremea deja e rece si nu stiu cand voi apuca sa le port. Decat sa le tin pana la vara, mai bine imi iau ceva util si usor de purtat in sezonele mai reci.

4 articole vestimentare noi de pe Femmeluxe

In comanda asta mi-am luat 2 tricouri, unul pe alb si unul pe negru, o rochie bodycon si un trening nou.

Tricou alb si tricou negru

Tricourile de pe Femmeluxe sunt foarte faine. Simple insa arata super bine in diverse combinatii. Au si mesaje funny. Tricourile alese sunt in marimea S si imi vin bine, chiar sunt usor lejere. Materialele sunt extrem de calitative si se simt foarte placut la atingere. Imi plac tricourile pentru ca pot fi combinate si la tinute sport, casual sau chiar elegante. Sunt o achizitie buna si daca si voi purtati tricouri in sezonele reci chiar merita sa aruncati o privire pe site, preturile sunt foarte bune.

femmeluxe

Rochie bodycon neagra

Eu mai am rochia asta in garderoba. Dar cea pe care o aveam era in marimea S si desi o puteam imbraca, mi se parea cam prea mulata. In perioada aceea eram si mai slaba si imi venea mai bine. Acum mi-am luat-o in marimea M si imi vine perfect. E o rochie foarte versatila ce merge de minune la evenimente importante. Faptul ca are maneci trei sferturi o face potrivita si pentru sezonul rece. Am vazut ca pe site mai sunt si alte nuante disponibile, precum galben, maro si rosu si chiar mai vreau cateva culori. Materialul este super elastic si se muleaza perfect pe corp.

Trening negru

Treninguri mai am o multime de la ei si chiar sunt incantata.  Sunt potrivite mai ales pentru zilele pe care le petrecem in casa. Eu am optat pentru un model simplu, negru. Daca celalate pe care le am, majoritatea au bluzele foarte scurte, acesta este perfect. Materialul este destul de subtirel, asa ca in sezonul acesta nu prea merge purtat pe afara. Dar e ideal pentru purtat prin casa, atunci cand vrem sa ne simtim relaxate. Eu am marimea cea mai mica S/M si imi vine bine, usor largut dar ma simt bine in el. Eu l-am gasit la co-ords, alaturi de alte multe produse de acest gen.

Comenzile de pe Femmeluxe merau ma uimesc. Aici gasesc haine de calitate, la preturi decente, pentru toata lumea. Acum ca a venit sezonul rece, o sa caut articole vestimentare de sezon pe care sa le port in diverse combinatii.

Voi ati comandat vreodata de pe site? Va tenteaza articolele lor vestimentare?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Foarte frumoase toate ,nu am comandat nici-o dată de pe acest site ,dar îmi plac mult hăinuțele luate de tine ! Să le porți cu drag !😘💝🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.