Cateva zile ne despart de reduceri de Black Friday pe Notino

Luna noiembrie este cea mai asteptata luna din an. In aceasta perioada avem parte de cele mai multe si mai avantajoase reduceri de pe toata perioada anului. Notino este site-ul care da startul curand celor mai mari reduceri Black Friday de anul acesta. Fiecare saptamana ne aduce oferte de la Notino, asa ca luna aceasta ne putem achizitiona cele mai dorite produse, la preturi mai accesibile.

black friday

Cateva zile ne despart de reduceri de Black Friday pe Notino

Anul acesta Notino ne aduce 2 saptamani de reduceri de Black Friday. Prima saptamana in care putem profita de ofertele lor este 11-17.11.2019. Avem reducere de 15% la toate parfumurile de pe site folosind codul black inainte de a finaliza comanda.

Totodata aceste oferte de Black Friday de pe site ne ofera posibilitatea de a incepe cautarile pentru cele mai faine cadouri pentru cei dragi. Caci doar o luna ne desparte de luna cadourilor si in acest fel scapam de inghesuiala din magazine. In plus, preturile sunt mult mai mici acum, in acest fel reusind sa achizitionam cadouri de Craciun pentru toata familia. Este mai simplu, rapid si mult mai avantajos.

Parfumuri la reducere pe Notino

Sunt innebunita dupa parfumuri. Daca pana de curand aveam doar 1 singur parfum, varietatea produselor de pe Notino si ofertele de neratat m-au facut sa-mi maresc colectia la fiecare comanda plasata. Acum detin 5 parfumuri absolut superbe de pe site, pe care le port cu placere in fiecare zi.

black friday notino

Si fiindca anul acesta de Black Friday Notino are o oferta generoasa la parfumuri, am pe lista de dorinte un parfum nou, pe care mi-l doresc de ceva timp si acum il pot avea. Este vorba despre Yves Saint Laurent Libre, un parfum care a cucerit femei din intreaga lume.

yves saint laurent libre

Alte dorinte..

Ei bine, doar nu ma voi limita la un singur produs daca se anunta reduceri. In cosul meu de cumparaturi asteapta linistite cateva alte produse pentru ingrijire si infrumusetare. Produsele brandului L’Oreal Paris sunt in topul preferintelor mele si de fiecare data descopar cat de eficiente sunt. Rimelul L’Oreal Paris Lash Architect 4D si rujul lichid mat Rouge Signature sunt doua noutati pe care trebuie sa le incerc.

black friday

Astept cu nerabdare saptamana plina de oferte Black Friday pentru a profita din plin de ele. Notino va da startul reducerilor curand, asa ca fiti pe faza si adaugati in cos tot ce va doriti!

Voi ce aveti pe lista de dorinte? Veti profita de ofertele Notino Black Friday?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

21 Comments

  1. In mod normal, profit de orice reducere gasesc, dar de data asta cred ca dau skip la Black Friday. In ultimul timp am facut atat d e mult shopping in ta simt ca e nevoie de o pauza. Sa vedem daca o sa rezist 😂😂

  2. Sunt foarte faine promotiile de pe Notino. As vrea sa iau si eu cateva parfumuri de pe site odata cu ocazia venirii sarbatorilor. 😍😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.