Ce cadouri inedite sa alegi de Craciun pentru femeile din viata ta?

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi. Magazinele deja au inceput sa aduca decoratiuni specifice Craciunului si fel de fel de cadouri. Acum e noiembrie, imediat vine decembrie. Si pentru a nu ne prinde Craciunul nepregatiti deja am inceput cautarile pentru cadouri inedite pentru cei dragi. Fie ca vorbim de mama, sora, soacra, cumnata sau prietena ,fiecare dintre ele trebuie sa primeasca un cadou reprezentativ si pe care sa il aprecieze.

Eu pentru femeile din viata mea m-am gandit ca anul acesta sa achizitionez cadouri bijuterii. Cred ca orice femeie isi doreste sa aiba in colectia sa o bijuterie deosebita pe care sa o poarte fie zi de zi, fie cu mandrie la evenimentele importante. Am inceput cautarile online, bineinteles. M-am oprit pe Roxannes.ro si deja stiu ce vor primi anul acesta femeile din viata mea.

Ce cadouri inedite sa alegi de Craciun pentru femeile din viata ta?

Orice cadou va fi apreciat. Asta e un lucru sigur. Dar de ce sa nu facem un cadou special, care sa fie indragit din ce in ce mai mult cu fiecare purtare? Inainte de a alege un cadou ce consta intr-o bijuterii, ganditi-va foarte bine ce fel de bijuterie poarta cel mai des persoana care o va primi. De exemplu daca mama poarta mai des lantisor, atunci veti opta pentru un lantisor si nu o pereche de cercei.

Cadouri inedite de pe Roxannes.ro

Cercei placati cu aur

Consider ca cerceii sunt bijuteriile care schimba total aspectul unei tinute. Femeile poarta in mod obisnuit cercei in fiecare zi, cu atat mai mult la evenimente importante cand ele trebuie sa arate impecabil. Modelul Cotton Candy de pe Roxannes este un model extrem de deosebit. Acestia sunt placati cu aur de 24k si decorati cu cristale Swarovski. Desi cerceii pot parea destul de eleganti, acestia pot fi purtati cu usurinta si in zilele obisnuite, dar si la rochii sau tinute de gala. Sigur persoana ce ii va primi va fi incantata!

cadouri inedite

Colier placat cu argint

Argintul poate fi purtat cu usurinta in fiecare zi si la orice fel de tinuta. Daca persoana pe care vrei sa o uimesti poarte de obicei bijuterii din argint poti opta pentru un colier placat cu argint cu zodia sa. De obicei bijuteriile personalizate cu zodia in care este persoana respectiva sunt foarte apreciate. Daca alegi una stfel de colier surpriza va fi si mai mare fiindca atasat colierului cu pandantivul zodiei va fi si o piatra semipretioaza reprezentativa a acelei zodii.

O brosa deosebita

Da, brosele inca sunt cadouri extrem de speciale. Daca persoana draga tie poarta brose in mod obisnuit sigur o vei uimi daca de Craciun ii vei darui acesta brosa Dream placata cu aur. Este o brosa atat de finuta, lucrata manual intr-o combinatie de cristale Swarovski si pietre semipretioase. Aceasta brosa va schimba orice tinuta banala intr-una de mare efect.

Asadar, acum stiti de unde sa alegeti cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi. Biuteriile sunt apreciate de toate femeile si daca arata atat de special ca cele de pe Roxannes, cu atat mai mult! Fie ca optezi pentru un colier, un inel, o pereche de cercei sau un set de bijuterii ai grija ca acea bijuterie sa reprezinte persoana care o va primi si nu ai cum sa dai gres. Asa iti vei transmite toata aprecierea, dragostea si recunostinta fata de ea.

Voi obisnuiti sa daruiti bijuterii? Dar sa primiti astfel d ebijuterii v-ar placea?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

  1. Mie imi plac la nebunie bijuteriile, si-mi place sa-mi fac des cadouri, nu astept sa-mi ofere altii- mai bine aleg eu, sa stiu ca le port cu drag!
    Imi plac foarte mult cele pe care le-ai prezentat aici!

  2. Foarte frumoase bijuteriile pentru cadou ,oricărei persoane i-ar place asemenea cadouri .💖🤗😍

  3. Mie imi plac mult de tot cerceii si imi place sa-i primesc indiferent de ocazie. Bijuteriile de pe site sunt foarte frumoase, o sa pun cateva pe wishlistul de Craciun.

  4. Da,am mai facut cadou bijuterii, doar ca din argint. Sunt foarte frumoase si cele din articolul tau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.