Ce haine de gravide sa alegi cand esti insarcinata si de unde le iei

Sarcina este o perioada tare draga in viata unei femei. Inca din prima luna si pana la sfarsitul sarcinii, au loc o multime de schimbari in viata unei viitoare mamici. O multime de sentimente si noutati apar pe intreaga perioada. Si hainele sunt un aspect de care o mamica gravida trebuie sa se preocupe indeaproape. Odata cu trecerea fiecarei luni, dimensiunile se schimba si este nevoie de o reinnoire a garderobei.

Pe perioada sarcinii nu e nevoie ca gravida sa iti schimbi total stilul vestimentar. Trebuie doar sa ai grija ca hainele pe care le alegi sa iti vina bine, sa nu fie mulate, sa nu te stranga. Intr-un cuvant sa fie confortabile.

Ce haine de gravide sa alegi cand esti insarcinata si de unde le iei

Corpul isi schimba forma cu fiecare saptamana trecuta. Fiecare trimestru al sarcinii are particularitatile sale, asa ca trebuie sa ai grija ce fel de haine sa iti alegi. Asa cum am spus mai sus, nu trebuie sa schimbi stilul vestimentar, poti fi atragatoare si feminina chiar si pe perioada sarcinii. Poti cumpara fie online fie din magazinele fizice haine pentru gravide. Dar tinand cont ca in ultimul trimestru al sarcinii va fi mai dificil sa te deplasezi, poti alege sa comanzi online pentru ca sunt o multime de variante. De exemplu, am gasit haine de gravide pe Iya.ro la preturi accesibile si in ton cu moda.

Haine de gravide in primul trimestru al sarcinii

Primele luni nu aduc atat de multe schimbari fizic. In primul trimestru al sarcinii inca puteti purta hainele obisnuite caci nu e nevoie de schimbari majore. De regula, in primele 3 luni nu se vede burtica dar pentru a te simti confortabil e bine sa alegi hainele din materiale de calitate care sa iti lase pielea sa respire. Poti alege sa scoti din dulap pe toata perioada sarcinii hainele foarte mulate, care te strang in zona burtii si care te fac sa transpiri.

Haine de gravide in al doilea trimestru al sarcinii

Incepand cu luna a patra burtica incepe sa fie din ce in ce mai vizibila iar kilogramele in plus incep sa se aduna. Kilogramele in plus nu sunt o problema caci e ceva normal in aceasta perioada, dar trebuie sa incepi cumparaturile in cautarea unor haine de gravide potrivite pentru tine. Hainele croite special pentru gravide sunt cele mai indicate pentru ca sunt realizate in asa fel incat sa te simti cat mai bine. Camasile si bluzele vaporaose, care se strang deasupra burticii sunt piese vestimentare usor de purtat. In combinatie cu jeansi de gravide sau fuste largute arata foarte bine. Rochiile largute sunt potrivite pentru orice sezon. De asemenea lejeria intima trebuie sa fie cat mai confortabila. Chilotul de gravide este o alegere potrivita pentru ca te vei simti comod si iti av sustine si burtica in continua crestere.

haine gravide

 

Haine de gravide in al treilea trimestru al sarcinii

Ultimele luni ale sarcinii sunt cele mai grele. Atunci te simti cel mai greu, te misti cu greutate si orice haina te strange. In aceasta perioada trebuie neaparat sa iti cumperi ceva nou care sa nu te stranga si sa te faca sa te simti cat mai comod. Acum e momentul cel mai potrivit in care sa alegi sa porti rochii cat mai largute, care sa iti sustina si bustul dar care sa iti ofere lejeritate in miscare. Desi burtica este din ce in ce mai mare, pe piata sunt jeansi si colanti speciali creati pentru gravide asa ca trebuie sa ai neaparat in garderoba cateva perechi pe care sa le poti combina cu bluzele si camasile largi.

haine gravide

 

Acum, daca ti-ai ales hainele potrivite pentru fiecare trimestru, ai grija sa iti alegi si  incaltamintea potrivita. O pereche de incaltari comode ce pot fi combinate atat la tinute casual cat si mai elegante. Vara poti opta pentru sandale comode, primavara si toamna poti alege balerini din piele pentru ca sunt foarte usori iar iarna, niste cizme ugg pot fi perfecte.

Daca vreti ceva de pe Iya.ro si aveti nelamurii ii puteti contacta pe site pe mail la contact@iya.ro sau pe telefon la 0742 098 188

Nu uita, ai grija de tine si mergi regulat al medic pentru controale. E important ca tu sa te simti bine, in acest fel si bebelusul tau va fi. Perioada sarcinii e unica in viata asa ca fa tot ceea ce tie iti place.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. Mai greu în ultimul trimestru de sarcină, atunci nu prea te mai încap pantalonii.Eu tin minte ca la ultima sarcină mi-am luat din Lidl pantaloni de gravide la pret bun si jeansi de la h&m dar destul de scumpicei

  2. Sunt în cel de-al doilea trimestru. Încă mă încap hainele vechi, nu m-am îngrășat, dar mi-am comandat, preventiv, 3 perechi de pantaloni de gravidă. Aștept să îmi sosească comanda.

  3. Da,e foarte important ca femeile gravide sa stie ce poate imbraca atunci cand este insarcinata!Poate multe viitoare mamici nu stiu exact cum si ce e bine sa porti in aceasta perioada si de aceea e bine sa mai citim si sa primim sfaturi!!

  4. Foarte bune recomandările! Chiar sunt însărcinată și pe tot parcursul acestei sarcini, cat și pe parcursul primei mele sarcini, m-am tot gandit ce și cum să iau. Acum urmează să nasc și nu mai are sens să îmi mai iau haine. Dar te rog fă un post despre accesorii de după naștere. Sunt chiar curioasă ce idei ai! Urmează să fac și eu un top de produse favorite pentru graviduțe! Pupici!

  5. Inca nu m-am lovit de aceasta situatie, insa am tot auzit ca astfel de hainute se gasesc destul de greu, iar majoritatea dintre ele nu erau prea dragute. Multumim pt recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.