Ce mai citim? 4 carti pentru copii ce merita cumparate

Spre bucuria mea, Stefan a devenit din ce in ce mai interesat de carti. E tare incantat de fiecare carte pe care o are si orice supriza ce include si o carte il face foarte fericit. Acesta este motivul pentru care ii cumpar carti pentru copii cat mai des pentru a se putea bucura din plin de copilarie. Ultima comanda de la Editura Casa a inclus 4 carti pentru copii tare frumoase, ilustrate, ce sunt rasfoite zilnic alaturi de celalalte carti din colectie.

Ce mai citim? 4 carti pentru copii ce merita cumparate

Sunt o pisica mititica

Acesta este o carte pe care am stiut din prima ca lui Stef o sa ii placa mult, tinand cont ca adora pisicile. Era un model nou pe site si am vrut neaparat sa il surpind. Si nu va puteti imagina cat de draga ii este carticica!

Cartea ” Sunt o pisica mititica ”  este potrivita pentru copii mici. Cartea este ilustrata, paginile sunt mari si colorate unde se poate urmari intreaga activitate a unei pisicute intr-o zi. Prima zi a pisicii in gradina ii aduce acesteia surprize noi si adevarate provocari iar cei mici vor fi captivati de poveste. Eu ii citesc cartea lui Stefan si sta atat de cuminte si urmareste fiecare peripetie a pisicii.

carti pentru copii

La drum cu avionul

Cartea ” La drum cu avionul ”  le va aduce celor mici multe informatii pretioase despre avioane si despre ceea ce se intampla in mod obisnuit intr-un aeroport. Sala de asteptare si avionul le dezvaluie lucruri deosebite. Cartea are copertile si paginile cartonate astfel incat este foarte rezistenta la uzura zilnica.

Tractorul

Cartea ” Tractorul „ mi s-a parut extrem de potrivita pentru Stefan fiindca adora tractoarele. Ar face o colectie intreaga, daca nu le-ar strica rotile. Ii plac mult tractoarele si ce credeti, de la Mos isi doreste un tractooor ! Asa ca acesta carte a fost o supriza suuper placuta pentru el. Impreuna o citim si descoperim toate activitatile ce se desfasoara cu ajutorul tractorului. Cartea face parte din colectia ” JUNIOR „, o colectie indragita de noi.

Prima mea bicicleta

Cartea ” Prima mea bicicleta”  este cea de-a 8 a carte din colectia JUNIOR. In carte, cei mici vor vedea cum Paul primeste cadou de ziua lui o bicicleta. Cu ajutorul lui Paul, cei mici vor invata cu se conduce o bicicleta fara pedale, cand se franeaza si de ce e obligatoriu sa poarte o casca de protectie cand o conduc.

Cele 4 carti sunt potrivite pentru copii de 3-4 anisori pentru ca vor descoperi lucruri noi despre lumea inconjuratoare. Si fiindca se apropie sarbatorile de iarna, acestea pot constitui un cadou frumos si educativ pentru cei mici. Pe site-ul Editura Casa veti gasi o gama variata de carti pentru copii si nu numai, la preturi accesibile numai bune de facut cadou.

Voi ce mai cititi cu cei mici? Ati vazut ofertele de pe site?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

12 Comments

  1. Sunt atat de frumoase și atrăgătoare cărticelele pentru copii ca nu rezista nici cei mari sa le cumpere. Ai ales cărți utile dezvoltării copilului, le voi recomanda și eu.

  2. Al meu e intr-o faza in care e pasionat de jocuri asa ca nu mai citim decat manualele, dar sper sa-i treaca. Eu in schimb tot cumpar carti cu povesti dar pentru alti copii, care n-au posibilitati.

  3. FOARTE BUN ARTICOLUL SI EU CUMPAR CARTI PENTRU FETITELE MELE CARE ADORA SA LE CITESC SEARA INAINTE DE CULCARE O POVESTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.