Cum alegi o centrala termica pe gaz? Ce trebuie sa stii?

Odata cu venirea vremii reci si grija caldurii din incaperi vine. Acesta este un aspect de care trebuie sa ne ingrijim din timp si sa facem alegerile cele mai bune pentru nevoile si necesitatile familiei. Cea mai buna metoda de inclazire  locuintei, fie ca vorbim de casa proprie sau birou este centrala termica pe gaz. Acesta este din ce in ce mai aleasa si face fata cu brio vremii reci, reusind sa asigure un confortul locuintei.

Cum alegi o centrala termica pe gaz? Ce trebuie sa stii?

Inca de la inceput trebuie sa se stabileasca cu exactitatea dimensiunea centralei si stabilirea tuturor caracteristicilor acestui echipament necesar. Mai apoi, pentru a face cele mai bune alegeri trebuie sa se stabileasca un buget disponsibil pentru centrala termica ulterior alegand modelul si marca care se incadreaza in bugetul alocat.

Caracteristici de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi centrala termica pe gaz.

Puterea centralei termice

Pentru a evalua puterea centralei termice pe gaz se ia in considerare daca centrala va fi folosita pentru incalzirea locuintei sau va oferi si incalzire dar si apa menajera. Si suprafata casei si inaltimea incaperilor, precum si cat de izolata este casa si zona geografica in care se afla locuinta sunt factori care ajuta la alegerea unei centrale termice pe gaz. Puterea centralei termice pe gaz este primul criteriu dupa care trebuie sa te ghidezi. Intrucat sub dimensionarea duce la disconfort si uzarea rapida a centralei iar supra dimensionarea creste consumul de gaz. Pe Quickshop.ro puteti gasi centrala termica pe gaz de care aveti de nevoie.  https://www.quickshop.ro/centrala-termica-immergas-victrix-omnia-25-kw-instal-expert-pachet-complet-pentru-protectia-instalatiei-termice-p7512 poate fi o alegere inspirata.

Cat de eficienta e centrala termica

Eficienta centralei termice pe gaz indica randamentul centralei termice de a transforma combustibilul gazos supus arderii in energie termica. Cu cat e mai eficienta centrala cu atat factura la gaz va fi mai mica. Tehnologia din zilele noastre ne ofera posibilitatea de a achizitiona centrale temice pe gaz foarte performante.

Confort si design

Odata stabilite detaliile cele mai importante pentru a te bucura de o incapere calduroasa si fara consum mare de gaz, confortul dar si designul sunt aspecte de care se tine cont. Functia de auto-reglare este importanta la centrala termica aleasa. Acesta permite centralei sa isi stabileasca paramentrii de functionare raportant la temperatura ambientala. Administrarea la distanta a centralei termice pe gaz este mai usoara daca centrala permite conectivitatea la internet.  In acest fel se poate scadea factura la gaz.

Garantiile oferite pentru centrala de gaz

Este important ca centrala de gaz aleasa sa ofere garantie. O marca cu reputatie va oferi garantie. Alegeti o centrala termica la un pret accesibil dar care sa corespunda criteriilor mentionate mai sus. In acest fel va veti bucura de o locuinta incalzita si nu veti plati sume imense la facturile de gaz.

Pe Quickshop se gasesc o varietate de centrale termice potrivite nevoilor. Am cateva optiuni pentru voi.

Centrala termica Motan

Este o centrala termica murala in condensatie, reprezinta dovada eficientei tehnologiei de condensare totala, are o putere termica de 25 kW, se utilizeaza pentru incalzire si preparare apa calda menajera, este modelul de top din cadrul gamei de centrale termice MOTAN, fiind caracterizat de emisia unei cantitati semnificativ reduse de Nox, CO si CO2- CLASA Nox 5. Functioneaza in regim de condensare in intervalul 5-25 kw – CLASA DE EFICIENTA A .

Centrala termica Immergas

Centrala termica Immergas Victrix Omnia 25 este un produs nou, cu racorduri conform standardului DIN, fiind ideal pentru inlocuirea unei centralei termice vechi, care ofera calitate si simplitate prin utilizarea tehnicii de condensare. Proiectata in deplin acord cu Directivele Europene privind utilizarea energiei, Victrix Omnia este o centrala echipata cu modul de condensare din otel inox si sistem de ardere cu preamestec total. Dimensiunile compacte fac ca montajul sa fie simplu si sa se adapteze instalarii in orice fel de spatiu. Victrix Omnia functioneaza pe combustibil gazos, se amplaseaza mural, are o putere termica pentru incalzire de 20 kw si 25 kw pentru ACM, are tiraj fortat si este o centrala tehnologic noua, care se conformeaza deplin noilor directive europene ErP.

Centrala termica in condensare Ariston Genus One

Centrala termica in condensare Ariston Genus One 24 EU 24 kW functioneaza pe combustibil gazos, beneficiaza de tehnologia de condensare noua si patentata, se amplaseaza mural, are o putere termica de 24 kW, tiraj fortat si beneficiaza de conectivitate SMART. Echipamentul are design italian, se utilizeaza pentru incalzire si preparare apa calda menajera in regim instant si are o eficienta sezoniera de 94%, capabil sa atinga clasa energetica A.

Pentru a alege cea mai potrivita centrala termica pe gaz apelati la specialisti. Acestia stiu cu exactitate catre ce sa va indrume si in acest fel veti face cea mai buna alegere. Pe cei de la QuickShop ii puteti gasi la: telefonic: 0765.277.006, prin email: comenzi@quickshop.ro

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Și eu mă bucur de beneficiile centralei dar nu mă pricep la tehnică… Asta o lăsăm pe seama specialistilor

  2. Informații foarte utile. La noi nu este cazul, dar voi recomanda acest articol unor prieteni buni de familie care vor sa își instaleze centrala în noul apartament!

  3. Daca stiam toate aceste lucruri atunci cand mi-am pus centrala termica as fi scapat de multe probleme. Acum imi doresc o centrala termica in condensare, ca am inteles ca sunt mult mai eficiente.

  4. Foarte bune sugestiile tale. Si ma bucur ca tot mai multe femei devin ok cu technologia si vor sa stie ce cumpara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.