Haine cu motive de pe Dresslily pe care le putem alege de Craciun

O luna ne mai desparte de sarbatorile de iarna. Cred ca este cel mai asteptat moment al anului si toata lumea il indrageste. Decoratiunile, cadourile si haine cu motive de Craciun sunt cele mai cautate in aceasta perioada. De aceea, am intrat pe Dresslily si am cautat cele mai dragute haine pe care fiecare dintre noi ar putea sa le poarte de Craciun. In plus, comandand acum, de Craciun sigur vor fi deja la noi.

Haine cu motive de pe Dresslily pe care le putem alege de Craciun

Pulover

Puloverele sunt o alegere inspirata pentru Craciun. Cele cu motive craciunesti arata foarte bine. Desi sunt purtate  doar in sezon ele sunt foarte apreciaate si dau o stare de bine. Puloverele cu motive de Craciun pot fi purtate atat acasa, sau cand mergem in vizita sau iesim in oras. Combinate cu ceva potrivit putem realiza outfituri de efect in care sa ne simtim foarte comod.

haine cu motive

Rochie rosie

Rochiile sunt potrivite atunci cand iesim in oras de sarbatori. Pentru Craciun putem alege rochii in culori reprezentative precum rosul sau verde. Catifeaua este un material potrivit sezonului rece, asa ca de sarbatori pentru o iesire in oras rochia rosie este alegerea potrivita. Pentru o iesire mai indrazneata putem alege o rochie verde,  precum cea de mai jos. Sigur va fi de efect.

Hanoracul

Hanoracul este adesea ales pentru zilele petrecute in familie. E comod si ne simtim bine purtand-ul. Daca nu vrem ceva sofisticat este o optiune buna sa alegem in zilele de Craciun un hanorac cu motive. Spiritul sarbatorilor va fi si mai minunat cu o astfel de piesa vestimentara.

Incaltaminte de sezon

Incaltamintea de sezon nu trebuie sa lipseasca. Eu as alege o pereche de botine cu toc ascuns negre. Pot fi combinate la orice tinuta chic de sarbatori si nu numai. Tocul ascuns ne va face sa parem mai inalte iar designul simplu le fac purtabile indiferent de iesire.

Ca sa va puteti cumpara tot ce va doriti de aceste sarbatori in materie de haine, am pentru voi un cod de reducere de 20% la orice comanda plasata pe site: GBJKNO. Spor la shopping!

Voi obisnuiti sa purtati haine cu motive de sarbatori?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Imi plac produsele pe care ni le.ai aratat!Imi place mult bluza rosie cu motive craciunesti,este superba!Imi place mult botinele,merge cu multe combinatii de imbracaminte,zic eu!

  2. Nu cred ca am nimic cu motiv de sărbătoare,la haine mă refer.Ba cred ca o pereche de șosete.Dar imi plac maxim puloverele cu tematică de Craciun

  3. Îmi plac enorm de mult tot ce aparține de Crăciun ,îmbrăcăminte ,dulciuri ,cadouri ,să ofer ,dar să și primesc ,debia aștept să-mi împodobesc brăduțul și să fie puțină zăpadă ! Sunt superbe toate ce ți-ai ales 😍💖🤗😘

  4. Imi place foarte mult acel hanorac cu motive. Nu am mai vazut asa chestii dragute pentru Craciun!!! Mersi ca le-ai gasit pentru noi!!

  5. Eu îmi voi lua o rochiță și un pulover cu model tematic pentru sărbătorile de anul asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.