Merita sa investesti in imbracaminte de calitate?

Hainele sunt un aspect de care fiecare dintre noi se ingrijieste, fie ca vorbim de femei sau barbati. Pentru a face achizitii reusite multi dintre noi cauta haine de calitate la preturi accesibile. Si unde le gasim? In general prin magazinele second hand, unde chiar putem gasi haine noi. Magazinele sezon hand sunt o optiune buna daca vrem sa facem ceva economie in buget.

Ghiciti ce? Nu trebuie sa mergi intr-un magazin de fite de pe Calea Victoriei ori dintr-un mall pentru a-ti cumpara haine de calitate. Nici sa apelezi la cel mai bun credit de nevoi personale pentru a-ti lua imbracamite de firma. Cu toate ca, in caz de nevoie o poti face foarte usor. Haine de calitate gasesti si in second hand-uri, dar si in magazinele online, la preturi bunicele.

imbracaminte de calitate

De ce este indicat sa investim in imbracaminte de calitate?

Sunt o investitie pe termen lung

Imbracamintea de calitate dureaza mai mult, ceea ce inseamna ca nu vei mai cheltui bani pentru reinnoirea frecventa a garderobei. Gandeste-te ca oamenii din industria manufacturiera de imbracaminte chiar au dezvoltat o formula legata de pretul pe termen indelungat al unui produs de imbracaminte: Costul pe Imbracare = Pretul Produsului impartit la Numarul de Utilizari. Un obiect de calitate iti va oferi un randament mult mai bun in comparatie cu unul inferior.

Sunt concepute sa dureze

Astazi, produsele de duzina sunt confectionate pe banda rulanta, ceea ce inseamna un nivel mai redus de atentie la croiala, design si modul in care este realizat produsul. Articolele de imbracaminte din categoria premium sunt concepute intr-un stil diferit, cu atentie asupra detaliilor si prelucrate cu mai multa responsabilitate.

Iesi din tipare cu editii limitate de imbracaminte

Multe dintre produsele de imbracaminte au un design comun, de serie. Obiectele care fac parte din categoria celor de top sunt relizate in editii limitate ori in serii reduse, ceea ce iti ofera acces la produse care te scot in evidenta.

Te ajuta sa iti imbunatatesti capacitatea de a-ti asorta obiectele de imbracaminte

Atunci cand ai lucruri putine, dar de calitate, cu siguranta ca o sa incepi sa te gandesti cum poti sa le asortezi cu cat mai mult bun gust. Asa ca o sa incepi sa cauti prin revistele si pe site-urile de moda si o sa inveti cum sa-ti definesti un stil personal de a te imbraca.

Te simti mult mai confortabil

Imbracamintea de top se bazeaza pe calitatea materialului. Aceasta reuseste sa tina de cald sau sa racoreasca cu mult mai bine decat produsele de duzina. Mai mult decat atat, materialul se intinde mai bine si se potriveste mult mai usor pe silueta unei persoane. Nu doar textura conteaza, ci si faptul ca un astfel de produs iese in evidenta mult mai repede, ceea ce te ajuta si la nivel de confort mental.

Iti vei limita cheltuielile

Atunci cand ai prins gustul imbracamintii de calitate, cu siguranta ca o sa incepi sa faci mai multe economii. Nu o sa mai cheltui banii pe produse care se vor deteriora prea rapid si nici nu vei mai consuma intr-un ritm ametitor. Plus ca, in momentul in care intelegi cat de importante sunt hainele de calitate o sa incepi sa cauti locurile care iti ofera cel mai bun pret pentru aceste articole.

Produsele de calitate pot fi mai usor de vandut

Daca te plictisesti de un obiect de imbracaminte cu siguranta ca poti sa il scoti la vanzare la un pret atractiv in comparatie cu un produs de serie. In acest fel iti vei recupera o parte din bani, ceea ce iti va permite sa iti cumperi alte obiecte de imbracaminte de calitate.

Voi preferati sa va cumparati haine de calitate?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Clar merita! In primul rand pentru ca este despre tine si ce vrei tu sa fii, apoi durabiitatea in timp, cum arata ele dupa 3 spalari.

    Mult timp nu am apreciat hainele de calitate si am aruncat pe ferastra banutii pentru ca nu le-am purtat ori s-au stricat dupa 2-3 spalari.

  2. Si eu aleg să cumpăr haine dar și încălțăminte de calitate, atât pentru mine cat si pentru copii

  3. Nici nu incape vorba. Cand vad femei cu haine ieftine pe ele, nu pot sa nu ma gandesc ca si ele sunt niste ieftine. Ma simt confortabil in haine bune, nu neaparat de firma, dar bune, din materiale naturale, durabile si in culori frumoase.

  4. Pana acum ceva timp nu dadeam asa mare importanta acestui aspect si cumparam haine de unde apucam dar am inceput sa le privesc ca pe o investitie motiv pentru care acum le reciclez pe cele vechi si sunt mult mai atenta la ce cumpar.

  5. Eu nu pot sa zic ca am pus mereu pret pe calitate, dar mama mereu zicea sa-mi cumpar o singura bluza, mai scumpa si calitativa decat 100 si proaste. Acum am ajuns si eu sa-i dau dreptate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.