O noua comanda Femmeluxe- 4 articole vestimentare sezon

Ultima comanda Femmeluxe mi-a placut la nebunie. Pe langa faptul ca a sosit supe rapid, cam 7-8 zile de la expediere, am si nimerit exact pe placul meu toate produsele. De data aceasta am optat pentru 2 hanorace, un pulover si o rochie rosie.

Desi astazi aveam in plan sa fac poze faine, nu am reusit asa ca am facut cateva pe fuga, cat sa va arat cum arata produsele pe mine. Timpul asta e impotriva mea, asa ca saptamana asta stiu sigur ca nu voi reusi sa fac alte poze. Dar sper ca datile viitoare sa ma mobilizez si sa fac poze faine pe afara.

O noua comanda Femmeluxe- 4 articole vestimentare de sezon

Hanorac roz si hanorac gri

Imi plac hainele sport de pe Femmeluxe. Am o multime de pe site si imi plac la nebunie. Le port foarte des si dupa spalari dese inca se prezinta bine si se aseaza ca la inceput. Cand am vazut aceste doua hanorace, am stiut neaparat ca trebuie sa am si eu macar unul. Dar nu am ales doar unul, ci doua, caci nu ma puteam decide ce nuanta e mai faina.

Asa am optat pentru unul roz si unul gri. Daca nu ma insel, pe site mai era o culoare disponibila, crem insa aceea nu ma-a atras atat de tare. Hanoracele sunt identice ca model, dar materialele mi se par usor diferite. Cel roz este usor mai gros, iar cel gri mai subtirel.

Ambele modele sunt super comode si merg de minune in sezonul asta. Am ales marimea ce mai mica de pe site, S/M si sunt usor largute. Pot fi purtate ca atare sau pot alege sa port si altceva pe dedesupt. Sunt lungute, aspect care ma incanta cel mai mult. In talie au un cordon cu ajutorul caruia punem accent pe talie. Ambele culori sunt super dragute in realitate, cred ca cel gri imi place cel mai mult si mi se pare ca ma avantajeaza mai bine. Cert e ca le voi purta super des, pe acasa caci sunt foarte comode.

comanda femmeluxe

Pulover alb

Nu am multe pulovere alb in colectie. Cred ca doar 3 pulovere am in nuanta asta. Dar puloverul asta chic de mi-a placut maxim. Poate parea cam excentric datorita nodului din partea din fata care lasa pielea la vedere. Dar nu e asa greu de purtat daca alegem o pereche de pantaloni potrivita.

Puloverul este simplu ca model insa arata foarte bine in realitate. Este super lung la spate iar nodul din partea din fata ii da un aspect foarte modern. Ca sa nu arate ciudat trebuie neaparat purtat cu blugi cu talie foarte inalta. In acest fel nu ramane foarte multa piele la vedere. Materialul este moale si se simte bine pe piele. Am ales marimea S/M si vine perfect.

comanda femmeluxe

Rochie rosie

Cu rochia nu am reusit sa fca poze. Dar am in plan cat mai curand sa ies cu ea la o sesiune foto, mai astept un colet pentru o combinatie faina si o sa va arata atunci cum arata exact pe mine. Oricum o am pe varianta pe negru si e identica. Mi-a placut asa de mult incat mi-am dorit-o si pe rosu. E un model minimalist de rochie dar este eleganta si poate fi purtata la evenimente importante. E marimea 10, echivalentul a marimii M si se potriveste intocmai. Am gasit-o la categoria party dresses alaturi de alte zeci de modele, inclusiv glitter dresses pentru aparitii stralucitoare.

Am vazut ca pe site au mai multe culori inclusiv alb, crem, galben. Sunt potrivite de sezon pentru ca pot fi purtate si cu dresuri si pentru ca au maneci 3 sferturi asa ca sunt o investistie buna. Pretul nu este foarte mare dar calitatea este una foarte buna.

Cu fiecare comanda plasata pe Femmeluxe imi doresc sa achizitionez alte articole vestimentare de sezon. Hainele arata foarte bine iar raportul calitate-pret este excelent. De data aceasta vreau sa caut cateva topuri in sectiunea tops caci mi se par potrivite pentru sezon. Totusi, din categoria dorintelor de pe Femmeluxe am si niste pulovere, rochii si paltoane. Nu ca nu as avea suficiente, dar nu strica unul in plus, nu-i asa?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Toate sunt foarte frumoase ! Să le porți cu plăcere ! Numai lucruri frumoase ți-ai cumpărat .💖😍😘🤗

  2. Buna Criss!Vad ca iti plac produsele de pe Femmeluxe foarte mult pentru ca mereu iti cumperi lucruri noi si frumoase!!!Mie imi place cel mai mult hanoracele,sunt super faine!!!Mai imi place rochia rosie foarte mult!Si cred sincer ca sunt materiale de calitate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.