Tips: Cum poti sa te bucuri de o vacanta ieftina Grecia

Fiecare dintre noi isi doreste ca dupa o lunga perioada de munca sa se relaxeze. O vacanta este ca o gura de aer proaspat in care ne raincarcam bateriile ca mai apoi sa o luam de la capat. Grecia este o destinatie pe care fiecare dintre noi trebuia sa o vada macar o data in viata. Dar ce facem daca bugetul nostru nu ne permite o vacanta in destinatia mult visata? Ei bine, sunt cateva solutii care ne vor ajuta sa avem o vacanta ieftina Grecia. Solutii despre care vom vorbi in ceea ce urmeaza.

vacanta ieftina Grecia

Tips: Cum poti sa te bucuri de o vacanta ieftina Grecia

Cauta oferte de vacanta in Grecia

Este un real ajutor sa cauti oferte de vacanta din timp. Pentru a face economie este indicat sa alegi o vacanta in Grecia in extra sezon. De obicei incepand cu luna iulie si pana la sfarsitul lui august toate locatiile sunt pline de turisti iar preturile mult mai mari. Daca ai posibilitatea evita sa iti faci vacanta in sezon de varf si planuieste-ti sa vizitezi Grecia in iunie sau septembrie, lunile numai bune de stat la soare in care preturile sunt mai mici.

Calatoreste in timpul saptamanii si nu in weekend-uri

Este de la sine inteles ca toate cazarile sunt mai scumpe in weekend, atunci cand este valul mare de clienti. Daca alegi sa calatoriesti la inceput de saptamana de exemplu, hotelierii vor avea preturi mai mici pentru ca vor sa isi ocupe locurile libere din hotel. Asa te vei bucura de vacanta mult dorita, la o cazare placuta si cu pret mai mic.

Fa rezervarile din timp

Pentru a beneficia de oferte avantajoase este mai bine sa sa iti rezervi din timp calatoria. Daca stii perioada concediului iti va fi mai usor sa faci o rezervare completa la o agentie de turism. Daca iti rezervi din timp calatoria vei iesi mult mai ieftin.

Rezerva online

Tot despre rezervari vorbim si aici. Daca vrei sa stai la un hotel anume, rezerva online. Cazarile sunt mai ieftine daca rezervi online decat daca te duci la receptia unui hotel. Asa vei mai economisi ceva bani.

Alege autocarul pentru a merge in vacanta

Alegerea autocarului este primul lucru care va scadea foarte mult din totalul cheltuielilor de calatorie. Biletele de avion sunt de obicei mai scumpe, asa ca vei face o afacere buna.

Mergi in vacanta cu prietenii

Pentru a te bucura de vacanta mai ieftina dar si de compania celor dragi poti alege o vacanta in grup mai mare. Daca vei alege sa mergi cu un grup mai mare de prieteni veti beneficia de discounturi bunicele.

Fa o asigurare de calatorie

Atunci cand pleci in vacanta pot aparea cheltuieli neprevazute. In cazul in care in timpul calatoriei apar evenimente neplacute precum imbolnavirea, pierderea bagajului, o asigurare de calatorie te poate scuti de cheltuieli. Costurile unei astfel de asigurari sunt foarte accesibile.

Mananca ca un localnic

Este de la sine inteles ca mesele in restaurante sunt costisitoare. Si daca bugetul nu iti permite dar totusi iti doresti sa vizitezi o tara frumoasa poti alege sa mananci street-food. Mancarea stradala este mai ieftina dar si delicioasa. Asa ca e o alegere in care vei manca si bine mancare locala si nici nu vei cheltui multi bani.

Nu fa cumparaturi inutile

Cand mergi in vacanta esti tentat sa cumperi de toate. Multe dintre cumparaturi fiind inutile. Asa ca pentru a face economie evita sa cumperi lucruri de care chiar nu ai nevoie. Eventual poti lua cateva suveniruri pentru cei dragi si ceva amintire pentru tine, insa nu iti umple bagajele cu mormane de haine.

oferte vacanta grecia

O vacanta in afara tarii poate fi mai ieftina decat una in tara. E important sa stabilim din timp toate detaliile si sa cautam informatii astfel incat sa avem o vacanta frumoasa la preturi accesibile. Pe bjr-vacante.ro vei gasi oferte de vacante fie pentru Grecia sau orice alt loc pe care ti-l doresti. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare ii puteti contacta pe mail la: contact@bjr-vacante.ro sau la numarul de telefon: 0257-284.010.

Voi ce trucuri pentru vacante ieftine aveti? Ne-ar fi de ajutor si alte sugestii.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

23 Comments

  1. De vreo patru ani incoace vacanța de vară o petrecem în Grecia și da,e mai ieftin decat la noi și mai curat.Daca vrei sa economisesti o poti face

  2. Super util articolul tau! O sa tin cont de sfaturile tale pe cand imi voi planifica vacanta in Grecia 😃

  3. Iubesc Grecia si am vizitat cateva locuri superbe si niste plaje de vis. Cred ca ar trebui sa vizitez cat mai multe insule ca sa pot avea grad de comparatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.