Ulei uscat multifunctional cu sclipici Nuxe la reducere pe Notino

O luna, doar luna ne desparte de Craciun. Acum e momentul sa cautam cele mai faine cadouri pentru cei dragi. Sau de ce nu, pentru noi! In perioada asta sunt reduceri mari pe majoritatea site-urilor online, Notino este unul dintre ele. Daca saptamana trecuta ne-am bucurat de prima saptamana de Black Friday, nici saptamana asta nu suntem uitati si beneficiem de super oferte pe site.

Reduceri pe Notino

Saptamana acesta aduce reduceri de 15% la toate produsele pentru ingrijirea pielii si make-up folosind codul 15ro. In plus, pe langa oferta asta super faina au si o categorie speciala de cadouri si oferte speciale in care sigur vei gasi ceva pe placul tau.

reduceri notino

Si fiindca reducerea acesta de 15% este binevenita, vin catre voi cu o super recomandare de produs, pe care eu l-am cumparat in comanda trecuta. Nu era la reducere ca acum, insa nu regret deloc banii dati.

Ulei uscat multifunctional cu sclipici pentru fata par si corp Nuxe

Despre produsele Nuxe eu am citit o multime de impresii bune, dar la fiecare comanda, ba gaseam altceva, ba asteptam o reducere. Asta pana saptamana trecuta cand am zis ca neaparat trebuie sa il iau, mai ales fiindca in sezonul asta rece folosesc produse ca uleiuri sau lapte de corp zilnic. Initial mi-am propus sa-mi iau uleiul simplu, fara sclipici dar m-am ragzandit in ultima clipa.

Ulei uscat multifunctional cu sclipici Nuxe este un produs care se bucura de aprecierea multor fete. Dovada sunt impresiile pozitive de pe Notino dar si review-urile din online. Uleiul uscat Nuxe este multifunctional, ceea ce inseamna ca il putem folosi pe intreg corpul, de la ten, corp si pana la par.

nuxe

Datorita uleiurilor din compozitie, acest produs, hidrateaza, hraneste, calmeaza si protejeaza pielea. Eu folosesc uleiul Nuxe in principal pentru corp, pe fata nu aplic ulei pentru ca am tenul gras. Pe par mi-am propus sa il incerc zilele astea si sigur efectul va fi minunat.

Ce imi place la el este sistemul de dozaj, popita, ceea ce face foarte usoara si rapida aplicarea. Uleiul acesta se intinde si este foarte bine absorbit in piele. Imi place ca pielea nu ramane absolut deloc lipicioasa dar e fina si hidratata. Mirosul sau este foarte placut, nu puternic dar suficient cat sa se simta. Referitor la particulele aurii din compozitie, m-am temut ca o sa fie prea intense. Dar nu e asa! Dupa aplicare pielea capata un luciu frumos, natural, discret dar se observa. Nu e produsul acela unde dupa aplicare stralucesti ca un glob.

ulei uscat nuxe

Sunt super incantata de uleiul uscat Nuxe si acum regret ca nu mi l-am luat mai devreme. Pielea arata genial de bine, mai sanatoasa si are un finish frumos. E genul de produs pe care orice femeie trebuie sa il aiba. Daca sunteti in cautare de idei de cadouri pentru femei, iata ca deja v-am dat o optiune.

Pe site este disponibil in doua gramaje, 50 ml respectiv 100 ml, cel pe care il am eu. Acum e la promotie, asa ca e o ocazie buna sa profitati si sa il incercati. Va promit, nu veti regreta! 

Acestea fiind spuse va doresc spor la shopping! Reducerea de 15% este o oferta greu de refuzat!

Voi ati incercat acest ulei uscat de la Nuxe? Ati incercat vreodata un astfel de produs? 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

15 Comments

  1. Il urmaresc de mult ca si tine. L-am incercat o data la o prietena dar ma retinea pretul. Acum ma duc sa vad cat e.

  2. Vai dar ce super arata!!!Am incredere in tine cand ne spui parerile tale despre produsele incercate de tine!Poate pentru fata e cu prea mult sclipici,dar pe corp sigur merge perfect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.