De ce sa alegi un sac de dormit pentru copii de pe All4Kids

Daca aveti un copil mic, sunt convinsa ca stiti ce inseamna ca pe tot parcursul noptii sa il inveliti dar peste cateva minute cel mic tot dezvelit e. Si pentru ca toti parintii isi doresc ca cei mici sa aiba un somn linistit si lipsit de griji, sacii de dormit pentru copii sunt o alegere mai mult decat potrivita. Cu ajutorul lor copiii vor fi inveliti pe tot parcursul noptii si noi parintii nu vom avea nicio grija.

sac de dormit copii

De ce sa alegi un sac de dormit pentru copii

Alegerea unui sac de dormit pentru copii nu este deloc complicata daca inainte de a-l achizitiona ne informam referitor la tot ceea ce inseamna acesta si cum se alege astfel incat modelul ales sa fie potrivit pentru copilul nostru. Din fericire in mediul online avem o gama variata de modele de saci de dormit pentru copii. Pe All4Kids.ro vom gasi modele pentru nevoile fiecarui copil la preturi de bun simt, astfel incat orice parinte isi poate permite achizitia unui astfel de produs.

Dar sa revenim la motivele pentru care merita sa alegem un sac de dormit pentru cei mici de pe All4kids:

  • sacul de dormit ii va oferi copilului toata caldura necesara astfel incat nu va fi nevoie sa il invelim suplimentar cu alt cearsaf sau patura;
  • sacul de dormit poate fi folosit inca din primele luni de viata. Se gasesc saci de dormit in diverse dimensiuni astfel incat sa optam pentru modelul necesar copilului nostru. De regula, sacul de dormit trebuie sa fie mai lung cu 15-20 cm decat lungimea copilului pentru a se simti confortabil;
  • in functie de grosimea sacului de dormit copiii vor avea intotdeauna confortul dorit. De aceea este indicat sa alegem sacul de dormit in functie de mai multi factori, cum ar fi anotimpul dar si temperatura medie a casei.  In acest fel vom alege un sac de dormit in care copilul sa nu se supraincalzeasca dar nici sa ii fie frig;
  • in cazul in care copilul nu accepta sacul de dormit clasic sau acesta se foieste mai mult in somn, se poate opta pentru sacul de dormit cu picioruse astfel incat acestia vor avea mai multa libertate de miscare.
  • pe All4kids se gasesc modele variate de saci de dormit, de la saci clasici, cu picioruse, de vara sau de iarna si pana la culori in functie de preferintele sau sexul copilului, toate la preturi accesibile.

all4kids

sac de dormit copii

Daca va doriti si voi ca cei mici sa aiba un somn linistit, iar voi sa stati fara grija ca ii va fi frig pe tot parcursul noptii, este cazul sa optati pentru un sac de dormit pentru copii de pe All4Kids. Analizati inainte calitatea materialului, dimensiunile si grosimea sacului apoi alegeti modelul care se potriveste nevoilor celui mic. In perioada 03-22 decembrie toti sacii de dormit de pe site au reducere 15%!

Voi ati ales un sac de dormit pentru copii? Vi se pare o idee buna pentru a fi siguri ca cei mici vor fi in permanenta inveliti?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Sunt foarte bune aceste tipuri de sac, Am avut si noi pentru ca baietelul meu se tot dezvelea. Ma bucur ca ai scris despre ele, pt ca o amica e gravida si acum stiu ce sa ii cumpar.

  2. E foarte benefic ca,copilul sa fie invelit intr.un sac de dormit.Cine nu are cred ca nu stie cat e de bun ptr un copil chiar si daca este mai mare.Si e foarte bine ca mamicile cu copilasi sa aiba vreo 2 saci si mai subtirel si mai grosut!

  3. Am folosit si eu sac de dormit cand era Cristina micuta si intentionez sa folosesc si la Bebe. Chiar sunt de un real ajutor pentru ca cei mici mereu stau dezveliti

  4. Am avut si eu cativa saci de dormit cand era Dragos bebe dar nu i-am folosit pentru ca lui nu-i placea caldura si eu nu am insistat. Dar sunt cea mai buna varianta atunci cand vrei sa te asiguri ca bebele si copilul mic doarme invelit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.