Idei de cadouri de Craciun pentru cei dragi de pe Notino

Luna cea mai indragita din an a sosit. Cred ca fiecare dintre noi a asteptat cu nerabdare luna Decembrie pentru a ne putea bucura din plin de atmosfera sarbatorilor si de prezenta celor dragi. Cautarile pentru cele mai frumoase cadouri de Craciun au inceput deja. Fie ca ne dorim un cadou pentru mama, sora, prietena, copil sau iubit, pe Notino vom gasi cele mai dragute cadouri, acum si cu reduceri.

cadouri de Craciun

Ce cadouri de Craciun pentru cei dragi gasim pe Notino

Un parfum de calitate

Fie ca suntem in cautarea unor cadouri pentru barbati sau pentru femei, parfumurile intotdeauna au atras atentia si aprecierile celor din jur. Un parfum de la un brand renumit merita achizitia, asa ca unul din cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi il reprezinta parfumul. Un parfum de calitate, original se diferentiaza de cele de duzina si fiecare puf ii va aminti destinatarului de noi. Pentru femei, Scandal de la Jean Paul Gaultire sau La Vie est Belle de la Lancome sunt alegeri potrivite. Daca vreti ceva mai indraznet puteti opta pentru Burberry my Burberry. Barbatii vor fi cuceriti cu siguranta de un parfum precum Hugo Boss sau Pacco Rabanne.

cadouri femei

cadouri barbati

Seturi cadou

Din fericire cei de la Notino s-au gandit la toate astfel incat prin achizitia unui singur set putem bifa toate produsele pe care am dori sa le cumparam separat. Aceste seturi sunt perfecte atat ca si cadouri pentru femei cat si pentru barbati si le gasim la preturi mai avantajoase decat daca le-am cumpara separat. Pe site sunt o multime de optiuni din care le putem alege pe cele mai potrivite cautarilor noastre.

Lumanari parfumate sau parfum pentru casa

Decembrie este despre zapada si lumari parfumate, nu-i asa? Deci o idee buna de cadou pentru cei dragi pot fi lumanarile parfumate cu arome de sezon. Nu ai cum sa dai gres cu asa ceva.

Acestea sunt cateva idei de cadou pe care eu le voi cumpara pentru cei dragi insa pe site sunt o multitudine de variante din care puteti alege. In plus, pe site avem posibilitate sa alegem sa primim comanda in ambalaj de cadou, asa ca nu va mai fi nevoie de impachetare. Super, nu? Daca vreti ceva de pe site cred ca trebuie sa va grabiti pentru a fi siguri ca alegerile voastre vor ajunge inainte de Craciun.

 

Voi ce idei de cadouri de Craciun aveti?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Pe mine m-ai nimerit la fix cu ce ai sugerat. Mi se termina rimelul Lancome si mor dupa orice de la Victorias Secret!!

  2. Si eu tot la niste seturi de cadouri ma gandeam pentru cei dragi. La altceva nu stiu catre ce sa ma orientez. In plus, pe Notino sunt multe branduri de unde sa pot alege

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.