Parcursul blogului in 2019 in cateva cuvinte

Acesta va fi ultimul articol publicat in 2019. Desi mai sunt restanta cu niste articole, sarbatorile de iarna m-au tinut departe de blog. E normal, e perioada cea mai frumoasa din an si toata familia se strange laolalta. Totusi, acum imi doresc sa imparatasesc cu voi cateva impresii si detalii despre parcursul blogului in anul ce tocmai se incheie, 2019.

parcursul blogul

Parcursul blogului in 2019 in cateva cuvinte

In primul rand trebuie sa va multumesc voua, celor ce ma cititi. Caci fara voi, munca mea nu ar fi rasplatita si nu as avea satisfactia ca fac bine ceea ce fac. Bineinteles, este intotdeauna loc de mai bine si imi dau silinta ca in fiecare zi sa devin mai buna si sa aduc informatii noi.

Anul acesta blogul a avut cel mai bun parcurs al sau in cei 7 ani de cand il am. S-au dublat vizitele si vizitatorii care ii trec pragul comparativ cu 2018 si asta nu poate decat sa ma bucure dar si sa imi doresc ca in anul care vine sa fie si mai bine. Statisticile si metricii blogului au atins o valoare buna si ma bucur ca pe blogul meu cele mai multe intrari sunt cele organice. Totusi, mai am muuulte de invatat pentru a optimiza cat mai bine articolele si sa fiu in top in cautari.

Top 3 articole cele mai accesate

Anul acesta in top 3 articole cele mai accesate au fost cele pe care le-am scris pentru a face recomandari si am povestit experientele mele cu produsele folosite si cumparaturile online. Sunt 3 articole ce nu am asteptam sa se claseze atat de bine.

  • Pe locul in 1 in cautari se afla articolul Cum am procedat cu returul produselor H&M comandate online. Este un articol publicat inca din 2018 dar anul acesta atins cele mai multe accesari. De asemenea acest articol se afla pe prima pagina in cautarile Google, imediat dupa informatiile oferite de site-ul oficial H&M. E o mare bucurie pentru mine si sper ca experienta mea sa ajute pe cei ce au nevoie.
  • Al doilea loc este ocupat de un articol foarte vechi, scris de pe vremea de cand eram pe blogspot si nici nu faceam poze faine, mai exact Top 5 oje ieftine dar foarte rezistente. La fel ca si la articolul precedent, la cautarile pe cuvintele cheie ” oje ieftine si rezistente” articolul se afla pe prima pozitie. Mi-am propus sa scriu un nou articol pe acest subiect insa timpul a fost impotriva mea in acest an si dat fiindca acum folosesc oja semipermanenta am amanat redactarea sa.
  • Pe cel de-al treilea loc se afla articolul cu recenzia unui sampon, mai exact Sampon micelar pentru par fragil si scalp sensibil Nivea. Nu ma asteptam ca acest articol sa se afle in top 3, dar mi-a depasit asteptarile. Acest articol imi aduce zilnic vizitatori.

Anul acesta a fost bun din toate punctele de vedere, am descoperit oameni noi, dornici sa te ajute la nevoie si am avut parte de colaborari foarte frumoase. Cu acesta ocazie tin sa multumesc si colaboratorilor mei care au fost extrem de draguti si respectuosi.

Ne auzim in 2020, cu forte proaspete! Sa aveti un An Nou fericit, plin de impliniri si cel mai important, sanatate!

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Un an nou fericit și mult mai bun îți doresc decât acesta,să ai parte de mult mai mulți urmăritori și tot ce-ți propui să realizezi pe viitor !

  2. Un parcurs frumos, sper ca so 2020 sa fie al fel de productiv sau cel putin de 2 ori mai mult 🙂 Tocmai m=am uitat si eu la top3 la mine, Am gasit 3 articole doar despre beauty si ingrijire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.