Editura Casa- editura ce ne ofera carti pentru intreaga familie

Anul trecut mi-am propus sa achizitionez cat mai multe carti pentru pitic. Pentru ca la varsta pe care o are este in continua descoperire, consider ca cititul este o activitate care ii dezvolta abilitatile de concentrare si il va face sa descopere lucruri noi. De la Editura Casa i-am achizitionat cele mai multe carti, de care este absolut fascinat. Asa ca la finalul anului i-am ales inca doua carti dar m-am cadorisit si pe mine cu o carte culinara.

editura casa

Carti pentru copii potrivite pentru copii de 3-4 ani

Castelul cavalerilor

Cartea face parte din colectia Junior a Editurii Casa si este cea de-a 9 carte din colectie. L-am vazut fascinat pe Stef inca de cand rasfoiam site-ul, asa ca am stiut ca sigur, sigur o sa ii fie pe plac. Cartea aceasta este menita sa le arate piticilor cu era viata intr-un castel si cine sunt membrii unei familii regale. De asemenea cei mici, prin intermediul casutelor pe care le deschid vor afla cine sunt cavalerii, din ce este formata armura lor dar si alte detalii legate de viata la castel. O carte plina de informatii noi pentru cei mici, colorata, perfecta pentru lectura de seara si nu numai.

Conni sarbatoreste Cracinul

Cartile ce o au ca personaj principal pe Conni ii plac tare mult lui Stefan. Si dat fiindca se apropia Craciunul la momentul in care am dat comanda, mi s-a parut potrivita o carte de sezon. Cartea a fost potrivita pentru a-l tine pe cel mic linistit si sa descopere modul in care Conni isi sarbatoreste Craciunul.

Carti gastronomie

Si ca sa imi fac si mie un cadou, de fapt mai mult un ajutor am descis sa imi achizitionez cartea ” Fii brutar la tine acasa! ” Nu sunt eu mare bucatareasa insa cu o carte de retete in fata duc la bun sfarsit ce mi-am propus, reusind sa scot preparate gustoase si delicioase. In carte gasim o groaza de retete pentru a face paine in casa. Si pasii, ustensilele de care avem nevoie sunt descrise amanuntit in carte fiindu-mi foarte usor pentru a face preparatul dorit. Si fiindca mie imi place sa experimentez ma pot bucura de multe retete create de autoare de  cozonaci, gogosi, cornuri, placinte si muuulte alte idei. Asadar, daca si voi sunteti incepatori in ale gatitului sau va doriti informatii de ajutor pentru preparate delicioase, cartea „Fii brutar la tine acasa!” este o alegere potrivita!

Acestea sunt cartile de care noi ne-am bucurat in decembrie dar de care ne vom bucura si anul acesta. Pentru mai multe carti va invit pe site-ul editurii casa si sigur veti gasi ceva pentru voi!

 

Voi ce mai cititi? Cei mici citesc carti?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Minunate cărti ,chiar una pentru gătit aș cam vrea și eu să-mi iau ,să mai găsesc rețete noi ! Mulțumim pentru recomandare !

  2. Frumoase recomandari!

    Piticul meu are zile si zile. Uneori prefera atlasele, alteori prefera cartile cu povesti…

    Pana la urma important este sa aiba de unde alege 😀

  3. Celor mici le citesc eu, diverse, nu au neapărat preferințe! Cartea despre a fi brutar mi se pare foarte interesanta. Imi place sa frământ și sa coc pâine când am timp și cred ca m-ar inspira mult acea carte.

  4. Imi plac alegerile facute. In primul rand produsele de patiserie in casa sunt in topul preferintelor mele, iar cartile de copii sunt cele mai bune pentru fetita mea. Am sa mai caut si eu sa fac cateva achizitii noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.