4 idei de activitati pentru copii pentru a-si petrece timpul liber

Copiii au nevoie in permanenta de activitati pentru a-i stimula dar si pentru a petrece frumos timpul. Parintii stiu ca acestia tind sa isi piarda destul de repede interesul fata de toate jucariile pe care le au acasa si vor intotdeauna ceva nou pentru a-si petrece timpul. De aceea, astazi vin in ajutorul vostru cu cateva idei de activitati numai bune pentru a petrece timpul cei mici.

4 idei de activitati pentru copii pentru a-si petrece timpul liber

Iesit in parc sau la locul de joaca

Locul de joaca sau parcul este intotdeauna o alegere potrivita pentru a-i distra pe cei mici. In parc iesirile sunt potrivite mai ales cand vremea e frumoasa si permite acest lucru. Daca afara este prea frig, zapada sau ploua, atunci putem opta pentru a-i scoate pe cei mici la locuri de joaca special amenajate in spatii inchise. Iesirile de acest gen ii vor detensiona, isi vor consuma energia dar ii vor ajuta sa socializeze cu ceilalti copii.

activitati

 

 

Realizat puzzle potrivit varstei copilului

Pentru a le stimula creativitatea si indemanarea puzzle-urile sunt cele mai bune alegeri. Impreuna cu copiii putem alege modelele de puzzle-uri cu personajele animate favorite dar si potrivite varstei celor mici. Crearea puzzle-urilor li se va parea celor mici o activitate antrenanata, vesela iar timpul petrecut cu parintii li se va parea minunat.

Activitati creative pentru copii

Din fericire pe piata vom gasi cutii special create pentru copii cu activitati antrenante si distractive potrivite chiar si pentru o luna de zile. V-am vorbit in acest articol despre o astfel de cutie de activitati si va spun din experienta ca cei mici vor fi foarte entuziasmati. Intr-o astfel de cutie de activitati gasim cate un plic diferit pentru fiecare zi astfel incat cel mic nu se va plictisi deloc.

activitati pentru copii

Cititul

Ei bine, cititul e o activitate pe care cei mici nu ar trebui sa o ocoleasca. Fie ca le citim noi parintii sau au deja varsta la care pot citi. Cartile le dezvolta imaginatia si ii ajuta sa invete lucruri noi. La o simpla cautare de carti pentru copii vom gasi o varietate larga de carti potrivite pentru orice varsta.

Sunt tare curioasa, voi ce activitati faceti cu cei mici?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Și fetiței mele îi place foarte mult aceste puzzle-uri și pe telefon și-a descărcat jocuri cu puzzle-uri și se joacă ; în parc mai ne ducem în weekend dacă e frumos ,dar la întoarcere mai greu ,trebuie să duc multă muncă de lămurire cu ea ca să venim acasă .Mulțumim de recomandări draga mea !

  2. Și noi avem ceva puzzle uri la colecție… Este mare fan… Mai jucăm păcălici, rechinul haț, pitulicea… 🙈Pictam, coloram, scriem cifre și litere

  3. Si noi iesim afara zilnic,puzzle nu prea ne place dar construim cu lego,colorat,desenam și cel mai mult ne place sa facem dulciuri ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.