Alege articolele vestimentare marca Desigual – pentru aparitii demne de covorul rosu!

In zilele noastre sa fii la moda parte atat de greu, mai ales atunci cand parca nu te regasesti intr-un stil anume. Daca esti o persoana care cauta mereu haine altfel, atunci cu siguranta Thomas Meyer te va inspira – cel care a vrut sa faca haine altfel si chiar a reusit. Este vorba despre fondatorul brandului celebru Desigual, brand ce demonstreaza mereu ca nu trebuie sa apartii unui grup, nu ai nevoie de un stil anume, pentru a fi la moda.

Pentru ca altfel inseamna diferit, magazinul online differenta.ro este adapostul, daca putem spune asa, gigantului brand Desigual. Aici iti sunt puse pe tava o multime de articole vestimentare, dar si accesorii originale cu ajutorul carora aparitiile tale vor fi intotdeauna demne de covorul rosu. Haide sa vedem impreuna ce a pregatit eshop-ul mai exact pentru tine.

desigual

 

Rochiile Desigual – o explozie de culoare si eleganta!

Iubesti rochiile, iar acest lucru este pur feminin si pare ca niciodata nu ai destule. Daca iubesti combinatiile inedite de culori, petele de culoare aprinse pe un fundal negru si alte modele de acest fel, atunci Desigual este cu siguranta pentru tine.

La Differenta iti sunt puse in fata o multime de modele de rochii elegante, unice din care tu sa alegi. Iti recomand sa fii mereu cu ochii pe site, deoarece constant apar noutati, articole noi semnate de acest brand.

Accesoriile marca Desigual – ai nevoie de ele atunci cand pasesti pe covorul rosu

Acest brand celebru nu este doar despre piese vestimentare, ci si despre accesorii diverse precum portofele, rucsacuri, esarfe si nu numai. Aparitiile demne de covorul rosu inseamna o tinuta aleasa corect, ce vine perfect pe corpul tau, dar si o accesorizare perfecta. Altfel spus, daca alegi o rochie de la Desigual ai neaparata nevoie si de un rucsac sau o esarfa de la acelasi brand, pentru a crea tabloul tinutei perfecte. Sa nu mai vorbim despre faptul ca acest brand te indeamna sa fii indrazneata, sa faci combinatii inedite intre piese vestimentare si accesorii.

Sa stii ca articolele vestimentare semnate de acest brand, disponibile la Differenta, nu sunt doar pentru adulti, ci si pentru copii. Iata un alt motiv pentru care Desigual a facut inconjurul lumii – creeaza haine pentru oricine isi doreste, indiferent de varsta, sa fie cu totul altfel.

Fuste din denim, tricouri colorate, bluze elegante prin simplitate, toate fac parte din categoria de produse disponibile in cadrul magazinului online differenta.ro. Arunca o privire asupra vitrinelor sale virtuale si descopera-ti stilul putin mai diferit.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

  1. Foarte frumoase aceste rochii,îmi plac ,dar eu port numai la ocazii speciale rochie ,mai mult sport îmi place ! Mulțumim pentru recomandări draga mea !

  2. Port rochii mai mult vara și nici atunci nu mă omor cu ele.Oricum,imi plac rochiile ‘cuminți’, nu cele prea colorate nici prea ciudate.Sincer,Desigual nu este un brand care sa ma dea pe spate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.