De ce sa apelati la serviciile de consultanta financiara OVB?

Se spune ca saracia poate fi lasata mostenire, la fel si bogatia, dar se transmit oare si ingrijorarile financiare? Evident ca raspunsul este afirmativ si familia va avea mult de suferit, cand cei care decid nu sunt prevazatori si nu iau masuri.

De Ce Să Apelați La Serviciile De Consultanță Financiară OVB?

In zadar propovaduiesc consultantii OVB modul in care oamenii pot duce generatii la rand o viata lipsita de griji financiare, daca ascultatorii nu tin cont de sfaturile lor!

Sa ne imaginam urmatoarea situatie de viata, sa putem intelege!

Capul familiei este sofer pe tir si conduce zile si nopti pentru un salariu multumitor. El intretine familia, din banii lui se achita ratele la apartament si se platesc meditatiile baiatului care este in ultima clasa de liceu si se pregateste sa dea admitere la facultate.

Tatal a ales sa se sacrifice, sa stea cu anii departe de ei, numai ca fiul sau sa fie licentiat si sa isi castige mai usor existenta, mai tarziu.

Cand toata lumea pare ca este a lor, se produce nenorocirea, iar tatal a omis sa isi faca o asigurare de sanatate.

Un accident, o paralizie de cateva luni si totul se naruieste. Tatal ramane fara venit, tocmai cand are nevoie de bani pentru medicamente si recuperari, rata la casa trebuie achitata, de hrana este nevoie.

Liceanul nostru isi da seama ca trebuie sa preia el responsabilitatile familiei, fiindca mama trebuie sa il ingrijeasca pe tata. Inca din timpul liceului isi cauta ceva de lucru, cu jumatate de norma si abia asteapta sa dea examenul de bacalaureat, sa lucreze tot timpul, sa isi sustina familia, care are nevoie de un venit sigur.

O renuntare genereaza alta renuntare, baiatul se maturizeaza prematur si ajunge si el sa lucreze din greu pentru bani. Cand vede ca banii nu se ajung, cauta sa munceasca in plus.

Asa se preiau in mod nedrept grijile financiare, fiindca tatal nu si-a facut o asigurare de sanatate sau de viata care i-ar fi adus si un venit in timpul perioadei de inactivitate, dar si gratuitate la sedintele de recuperari din clinicile private.

Despre OVB si consultantii financiari pusi la dispozitia clientilor am citit pe Kanald.ro. Articolul bine structurat m-a facut sa imi au seama cat de important este ca fiecare membru al familiei sa fie asigurat si sa nu le transmita poverile financiare copiilor lor.

consultanta finaciara

M-au fascinat realizarile OVB, concretizate in:

-cei 40 de ani de activitate in cele 14 tari dezvoltate si cu pretentii din Europa.

-milioanele de clienti multumiti de asigurarile mediate de OVB. Pe internet se pot citi evaluari pozitive scrise de: germani, englezi, francezi, italieni si spanioli, dar si de romani.

-tipurile variate de asigurari: de viata, de sanatate, de locuinta, de pensie facultativa, a masinii, asigurarea de raspundere civila si profesionala. Pentru fiecare situatie critica de viata exista un tip de asigurare, dar asigurarea nu se face numai gandindu-te la lucruri rele, ci din generozitate fata de cei dragi, fiindca nu doresti sa le transmit grijile financiare.

Asigurandu-te pe tine, ii asiguri pe cei dragi ca nu ii vei pune niciodata in pericol.

Despre toate aceste tipuri de asigurari si despre beneficiile lor am citit in articolul publicat pe site-ul Kanald.ro si am inteles ca nu pot pune la indoiala informatiile publicate aici.

Consultanta se obtine rapid si gratuit, la o vizita pe sitr-ul OVB Romania. Datele de contact sunt la vedere, oricine le poate copia si folosi. De asemenea, pe langa adresa de e-mail si numarul de telefon exista si un formular de contact ce poate fi completat online si trimis.

Din articolul pretios am aflat ca in centrul atentiei activitatii OVB se afla clientul, de aceea firma a scolarizat numerosi consultanti bine pregatiti si empatici si a stabilit parteneriate cu asiguratori puternici, care sa respecte termenii din contract.

OVB a reusit sa se mentine 40 de ani la nivel international, fiindca are capacitatea de a reinventa conceptul de asigurare, transformandu-l in modalitate de economisire si de marire a economiilor, acestea fiind excelent investite.

Responsabilitatea fata de banii milioanelor de clienti sta in spatele succesului OVB si al extinderii acestui mediator de asigurari.

OVB se bate cu cei mai buni mediatori de asigurari din tara si din lume si ocupa pozitii fruntase datorita personalului pe care il are, partenerilor puternici, dar si asigurarilor superavantajoase care ofera omului multiple posibilitati, cum ar fi:

-protectie in caz de nenorocire, sub forma unor despagubiri, rente lunare sau ingrijiri medicale gratuite in cele mai bune clinici private.

-rolul dual al asigurarilor: de protectie, dar si de instrumente de economisire

– o dobanda frumusica, mai ales ca banii sunt investiti si se ofera dobanda si o cota parte din plasamentele inteligente.

Le multumesc celor care au ales sa scrie despre OVB, fiindca mi-am dat seama ca nu trebuie sa pasez ingrijorarile mele financiare nimanui, ci tot ce am de facut este sa dovedesc spirit de prevedere.

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

15 Comments

  1. Da,nu m-am gândit niciodată la asta.E buna si o asigurare,niciodata nu se stie ce se va intampla

  2. Foarte interesant articolul ,așa ar fi bine să fim asigurați ! Mulțumim pentru informații !

  3. Ma bucur ca ai abordat un subiect atat de important, pe care multi il uitam in viata. e mult mai usor sa prevezi decat sa repari. As adauga ca si un fond de urgenta al familie, cu bani pentru 3-6 luni ar trebuie avut de orice familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.