Colier placat cu aur alb Embeth de la SaraTremo

Orice femeie iubeste bijuteriile. Cred ca am intalnit pana acum foarte putine femei ce nu poarta bijuterii. Eu am o mica colectie de bijuterii ce include de la cercei, bratari si pana la coliere. Daca in perioada adolescentei alegeam bijuterii mai mari, mai voluminoaste, acum aleg de fiecare data bijuterii mai finute, mai delicate. Despre SaraTremo am aflat in vara anunui trecut si inca de atunci am purtat bijuteriile despre care v-am vorbit aici de nenumarate ori si acestea arata impecabil dupa atata timp.

Atunci cand am aflat ca SaraTremo urmeaza sa ne faca fiecarei fete o surpiza in cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet nu am putut decat sa ma bucur fiindca stiam ca bijuteriile lor sunt impecabile.

Colier placat cu aur alb Embeth de la SaraTremo

In ultima perioada am ajuns sa port din ce in ce mai des coliere. Le prefer pe cele micute, subtiri si finute pentru ca ma reprezinta mai mult si se potrivesc atat tinutelor casual cat si celor elegante. Supriza din pachetelul meu a fost un  colier placat cu aur alb sub forma de fundita. Este de-a dreptul superb!

saratremo

Modelul ma reprezinta pe deplin, o fundita delicata cu cristale albe si roz. E de o frumusete unica. Lantisorul este subtire si finut, exact cu imi place mie. Mereu am optat fie pentru bijuterii din argint sau aur alb pentru ca cel galben nu ma reprezinta. Faptul ca lantisorul este placat cu aur alb ma face sa il port cat mai des fiindca e versatil si se potriveste stilului meu si pe deasupra are si un pret accesibil.

Trebuie sa stiti ca toate produsele SaraTremo se livreaza intr-o cutiuta premium marca SaraTremo si insotite de un certificat de calitate si conformitate pentru placarea cu aur alb. Livrare se face foarte rapid, in 1-2 zile ne putem bucura de produsele alese. Pe site au o varietate de bijuterii pentru toate gusturile si pe toate bugetele, asa ca sih=gur veti agsi ceva si pe placul vostru.

Sunt tare incantata de frumusetea si delicatetea acestu lantisor. Deja l-am purtat de cateva ori si mi-e tare drag. Astept vremea frumoasa si ca situatia sa se imbunatateasca pentru a-l purta cat mai des in tinutele mele.

Cum vi se pare lantisorul meu? Stiati de SaraTremo? 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

10 Comments

  1. Este super finuț și elegant ,îmi place mult ! Nu știam de SaraTremo că au așa bijuterii frumoase ! Să-l porți cu plăcere draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.