Graveaza povestea ta- bijuterii personalizate la un click distanta

Bijuteriile sunt nelispite din colectia mea de accesorii. Port indeosebi cercei sau bratari pe care rar, foarte rar le las acasa. Cu atat mai mult cand acestea sunt finute si se potrivesc tuturor tinutelor. Bratarile cu snur sunt favoritele mele, asa ca bratara infinit de la -Graveaza povestea ta- , ce are inscriptia evenimentului la care am luat parte la inceputul lunii martie Danube Bloggers Meet a fost o surpriza tare placuta.

 

Graveaza povestea ta- bijuterii personalizate la un click distanta

Graveaza povestea ta este un magazin online ce ne ofera posibilitatea de a achizitiona bijuterii deosebite, personalizate atat pentru noi cat si pentru cei dragi. Au o groaza de produse deosebite, bijuterii calitative ce se pot personaliza in functie de gusturi si preferinte. Preturile sunt mai mult decat accesibile astfel incat o bijuterie personalizata poate fi un cadou deosebit presarat cu multe sentimente frumoase.

Bratara snur infinit din argint rodiat

Imi plac bratarile snur extrem de mult, motiv pentru care port deja cateva la mana. Asa ca supriza de a primi fiecare participanta la eveniment o bratara snur infinit personalizata cu numele evenimentului nu a facut decat sa ma bucure. Bratara a fost frumos ambalata intr-o cutie din hartie ce prezenta atat certificat de garantie dar si o felicitare draguta.

De cand am primit port bratara cu mare drag, intrucat consider ca este un accesoriu plin de insemnatate, care imi aminteste la fiecare purtare ca fac parte dintr-un grup de fete minunate ce au legat prietenii si in offline si care fac ceea ce le place imparatsind tot timpul noutatile. E un cadou de suflet pe care il tin aparte. 

Bratara e lucrata impecabil. Semnul infinit este din argint rodiat si gravat pe o parte cu Danube Bloggers iar pe verso cu *2020*. Imi place tare mult ca snurul este negru astfel incat se potriveste la orice tinuta si cu orice ceas sau accesoriu pe care o sa il aleg ulterior.

 

Daca va doriti o astfel de bratara deosebita sa stiti ca se poate grava orice va doriti atat pe fata cat si pe verso. Toate bratarile vin insotite cu o felicitare ceea ce arata faptul ca echipa din spatele –Graveaza povestea ta– isi doreste ca ai sai clienti sa fie fericiti cu achizitia facuta. De asemenea, acest tip de bratara se poate face si din snur impletit si pe dimensiunea dorita.

Pana la acest moment nu stiam de magazinul online Graveaza povestea ta dar tinand cont ca imi cumpar foarte des bijuterii de acest tip le voi ramane fidela si voi face curand cateva achizitii noi.

Voi purtati astfel de bijuterii? Obisnuiti sa achizitionati bijuterii personalizate pentru voi sau cei dragi?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Îmi plac mult bijuteriile și cred că oricărei femei i-ar plăcea așa ceva ,nu mai zic de astea personalizate ,le ador ! Este foarte frumoasă și finuță ,să o porți cu plăcere draga mea !

  2. Întotdeauna mi-au plăcut bijuteriile personalizate,sa o porți cu drag,este foarte frumoasă brățara.

  3. Si eu am o bratara de la ei și îmi e tare dragă!Au o mulțime de bijuterii minunate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.