Îți dorești o parteneră veșnic tânără? Descoperă ACUM cum o poți avea!

Dintotdeauna, bărbații au fost interesați de femeile tinere și frumoase. Iar mulți dintre cei care și-au descoperit sufletul pereche, au fost dezamăgiți să afle că odată cu trecerea anilor, dispare, puțin câte puțin, și din farmecul partenerei pe care și-au ales-o pentru o veșnicie.  Atenție, dacă nu vrei să te confrunți cu o astfel de problemă, încurajează-ți partenera să facă sport. Conform specialiștilor, mișcarea fizică menține organismul mai tânăr cu 10 ani. Iar pentru că începutul este cel mai greu, trebuie să descoperi mici trucuri cu care să îți motivezi iubita să își facă, măcar de trei ori pe săptămână, antrenamentul. 

TOP 3 trucuri care au puterea să motiveze orice femeie să facă sport 

Femeile sunt dificile, tocmai de aceea trebuie să acorzi foarte multă atenție felului în care pui problema. Așadar, nu încerca cu tehnici evidente! De exemplu, nu trebuie să îi arăți niciodată poze cu femei care arată mult mai bine decât ea, fiindcă va deveni imediat geloasă și ar putea începe un întreg scandal. Află, în continuare, TREI trucuri care i-au salvat pe 90% dintre bărbații care le-au folosit:  

  1. Ajut-o să își pregătească lucrurile de care are nevoie – dacă știi că preferă să se antreneze la o sală de fitness, fă-i o surpriză și plătește-i tu pentru o lună sau chiar pentru mai multe. Ține minte, un abonament făcut înseamnă un pas în față spre atingerea obiectivului. De asemenea, i-ai putea face cadou câteva haine speciale pentru mișcare fizică. De exemplu, dacă știi că îi place să alerge, vezi aici colecția nouă de îmbrăcăminte pentru jogging și alege ceva potrivit pentru ea. 
  2. Lucrează împreună cu ea – tu poți fi motivația ei principală, însă, pentru a reuși acest lucru, trebuie să îi arăți că nu este singura care se antrenează. Așadar, dacă nu faci asta deja, apucă-te și tu de sport. Atenție, și mai bine ar fi să lucrați împreună. Astfel, întreaga activitate va deveni mai plăcută și mai interesantă. Dacă nu ai nicio idee cum trebuie să decurgă un astfel de antrenament, iată aici un exemplu, însă, nu te limita doar la atât, internetul este plin de astfel de materiale. 
  3. Încurajeaz-o de fiecare dată când ai ocazia – într-adevăr, critica este constructivă, însă nu este bine să începi cu ea. În primă fază, încurajeaz-o, iar astfel ea va căpăta mai multă încredere și va continua pe o perioadă mai lungă de timp. Atenție, asta nu înseamnă să nu îi spui atunci când greșește, însă, este important felul în care o faci. 

 

După ce ai convins-o să facă sport, așteaptă să își formeze un stil de viață bazat pe mișcare fizică, iar, ulterior, încearcă să o ajuți să modifice, puțin câte puțin, și felul în care se alimentează. O nutriție bazată pe proteine, grăsimi sănătoase, fructe și legume, de asemenea, poate contribui considerabil la felul în care va arăta partenera ta peste câțiva ani. Atenție, nu o lăsa doar pe ea să se mențină tânără, urmează-i și tu exemplul! 

 

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Este foarte bine să faci sport și să te menții in formă ,dar dacă aș fi la bloc poate m-aș apuca de sport ,dar la mine aicea la curte toată ziua fac sport când intru in solar sau în grădină ,doar dacă nu vreau să fac ,că în rest este treabă toată ziua .Mulțumim pentru articol draga mea !

  2. Este foarte bine și sănătos să facem sport pentru a ne menține în formă și a arăta bine !

  3. Mi-a plăcut articolul tau!Sport nu îmi place să fac dar nici nu ma lasa copiii sa stau,sunt în priză tot timpul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.