Mystery- un parfum misterios, feminin si intens de la Famous Luxury Parfumes

Parfumurile au devenit rapid un punct sensibil. Alaturi de haine, accesorii si pantofi, cele mai achizitionate produse sunt parfumurile. Pana in prezent detin atat parfumuri high-end dar si parfumuri accesibile la pret. In trecut mi-am achizitionat chiar si un parfum remake. Consider ca pe piata sunt diverse brand-uri care detin in portofoliul lor parfumuri de calitate, persistente dar la preturi la care oricine si le poate permite.

Famous Luxury Parfumes este unul din brand-urile care pe mine ma multumesc pe deplin. Stiu de ceva timp de parfumurile lor, iar anul trecut am luat contact cu primul parfum de la ei. Atunci am optat pentru cel mai apreciat parfum din portofoliul lor- Desire, care m-a cucerit din prima. Cu ocazia evenimentului Danube Bloggers Meet, in colectia mea de parfumuri a intrat Mystery, un nou parfum irezistibil.

Mystery- un parfum misterios, feminin si intens de la Famous Luxury Parfumes

Parfumurile Famous Luxury Parfumes sunt exclusiv apa de parfum si contin concentratia maxima de uleiuri esentiale pentru o persistenta indelungata. Pretul unui parfum din portofoliul lor este de 156 lei, dar in aceasta perioada se afla la reducere la doar 86 lei, pentr un un gramaj generos de 100 ml.

Parfum Mystery

Parfumul Mystery este exact pe stilul meu. Este un parfum oriental-lemnos ce merge de minune in aceasta perioada. Ambalajul este simplu, la fel ca al celorlalte parfumuri din gama lor. Simplu dar elegant si cu bun gust. Aroma sa delicata persista foarte mult timp pe piele iar pe haine muuult mai mult. Notele de varf sunt de iasomie, de mijloc casmir iar de baza ambra. Imi place sa il folosesc atat zi de zi sau la iesirile in locatii mai pretentioase. E un parfum foarte feminin, romantic si nu inecacios. E delicat si nu deranjeaza deloc. Imi place la nebunie, e un parfum care mi se potriveste pe deplin.

parfum mystery

Ma bucur ca in colectia mea am inca un parfum atta de placut de la Famous Luxury. Gama lor contine mult mai multe variante asa ca daca va intereseaza intrati pe site si alegeti varianta potrivita stilului vostru.

Voi ati incercat un parfum de la Famous Luxury Parfumes?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Nu am încercat parfumurile de pe acest site! Cu siguranță au mirosul placut si persistent!

  2. Nu am încercat nici un parfum de la ei ,dar acuma la reducere are un preț foarte bun și la acest gramaj de 100 ml este super bun .Mulțumim pentru recomandări !

  3. Eu am parfumul Style si e pe terminate asa ca o sa-mi reinoiesc curand stocul de la ei, pentru ca imi plac mult parfumurile Famous Luxury.

  4. Am incercat si eu 2 parfumuri de la ei si consider ca sunt extraordinare. Iubesc parfumurile lor si chiar le prefer pentru ca dau mai putini bani decat pe unul original si mirosul este persistent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.