Noutati in materie de dulciuri de la Nestle- un deliciu pentru fiecare zi

Dulciurile sunt punctul meu slab, recunosc. Desi incerc sa nu mananc exagerat de multe dulciuri, in casa am tot timpul ceva dulce, pentru a ma rasfata in momentele de relaxare. La Danube Bloggers Meet am primit o punga plina de bunatati Nestle, favoritele mele.

Noutati in materie de dulciuri de la Nestle

Punguta fiecarei fete a fost destul de generoasa si fiecare s-a putut bucura de cateva noutati in materie de dulciuri Nestle. Ce am primit in punguta Nestle:

  • cafea Nescafe Gold;
  • Nestle Optifibre;
  • Ciocolata Nestle Desert;
  • batoane Fitness choco banana;
  • napolitane Joe choco dreams;
  • Lion 2 Go;
  • ciocolata cu menta After Night.

nestle

Produsele Nestle sunt favoritele mele dintotdeauna. Mi se par cele mai delicioase produse pe care le consum adeseori. Stiu, nu e recomandat sa consumam in exces dulciuri dar din cand in cand un rasfat nu strica. Si pentru cel mic cumpar cerealele Nestle pe care le adora.

Cafea Nescafe Gold

Cafeaua aceasta este super delicioasa. Nu am incercat-o pana acum dar de cand am primit-o o consum zilnic. E atat de fina, cremoasa si cu gust intens. O recomand cu incredere.

nescafe gold

Optifibre

Optifibre e un produs despre care am tot citit in ultima  vreme si stiam ca are extrem de multe beneficii asupra tranzitului intestinal. Desi nu am probleme foarte mari in acest sens mi-am dorit sa il testez. E un produs pe care il consum zilnic, asa cum e recomandat. Acesta poate fi folosit chiar si de copii.

Ciocolata Nestle Desert

Ohh, ciocolata aceasta e minunata. Are un continut ridicat de cacao si e potrivita in mod deosebit pentru deserturi. Deja am o reteta in cap si zilele astea o sa profit si de faptul ca stam acasa si o sa o integrez intr-o reteta delicioasa.

Batoane Fitness

Batoanele Fitness sunt un deliciu. Varianta cu ciocolata si banana nu am incercat-o pana acum insa a devenit favorita mea. Crocanta si cu gust placut de banana si bucati de ciocolata, e o gustare potrivita intre mese.

Napolitane Choco Dreams

Acestea sunt o noutate. Eu ador napolitanele Joe insa pana acum nu am gasit sortimentul acesta pana acum. M-a cucerit de la prima muscatura. Napolitana crocanta cu bucati de ciocolata sau alune imbracata cu o ciocolata fina e un adevarat rasfat. O sa imi fac un stoc generos. Daca nu le-ati incercat pana acum, trebuie sa le cautati.

 

Lion 2Go

Aceasta varianta de baton Lion 2Go este o descoperire noua si e super delicioasa. O gustare potrivita pentru momentele cand suntem pe fuga.

Ciocolata cu menta After Eight

Ei bine, ciocolata cu menta e favorita mea dintotdeauna asa ca am savurat-o din plin impreuna cu familia. Ciocolata fina cu interior cu crema de menta e delicioasa si ofera un boost de energie.

 

Aceasta a fost una din cele mai delicioase si apreciate pungute de la eveniment si am savurat din plin fiecare produs primit. 

Voi ati incercat noutatile Nestle? Care produs va place mai mult?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

  1. Foarte bune și delicioase toate ,îmi plac la nebunie dulciurile ,nu aș rezista fără ele ,ciocolata este favorita mea ! Să ai poftă draga mea !

  2. Noutățile nu le-am încercat dar am avut ceva produse de la ei mai de mult care mi-au plăcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.