Stai in casa si realizeaza un puzzle Ravensburger cu 500 de piese 

Statul in casa poate parea o corvoada. Insa pentru binele nostru trebuie sa o facem in aceasta perioada critica din tara si lumea aceasta. Dupa treburile casnice, lucrul la birou, uneori avem nevoie si de putina relaxare sau nevoie de lucruri care sa ne puna mintea la contributie. Asa ca eu vin cu o sugestie foaaarte faina, numai buna de realizat in aceasta perioada- puzzle-urile!

Stai in casa si realizeaza un puzzle Ravensburger cu 500 de piese

Trebuie sa recunosc ca nu am mai  facut de foarte mutl timp un puzzle, exceptandu-le pe cele pentru copii. Insa atunci cand Ravensburger ne-a oferit la Danube Bloggers Meet cate un puzzle de 500 de piese am fost super incantata fiindca stiam ca am sa il fac si am sa imi dau silinta sa il termin cat mai repede.

ravensburger

In perioada asta de stat acasa e ca o minune! Ieri m-am pus pe treaba, am inceput usor, usor sa il fac, spunandu-mi ca avand atat de multe piese o voi lasa pe mai multe zile. Caci avand si un copil de 3 ani, cam greu e sa il fac in cateva ore, eu gasind piese pe o parte, cel mic stricand pe alta parte. Ce sa mai, realizarea unui puzzle Ravensburger de 500 de piese cu un copil de 3 ani in jur e o adevarata aventura!

ravensburger puzzle

Asa cum am spus, ieri l-am inceput, dupa cateva ore am reusit sa realizez o parte din el, urmand ca in seara aceasta sa ma pun pe finalizat, bineinteles daca cel mic ma va lasa. Tinand cont ca a trecut suficient timp de la ultimul puzzle, chiar cred ca m-am descurcat binisor. Dupa ce il termin revin cu un update. M-am gandit ca e bine sa va dau o sugestie inainte de a-l finaliza ca sa va faceti si voi de lucru.

Daca nu stiati ce sa mai faceti in perioada asta, iata o sugestie faina! Puzzle-urile Ravensburger sunt o idee geniala pentru a va petrece timpul liber singuri sau in familie. Au o gama foarte larga de puzzle-uri cu piese mai putine sau mai multe, in functie de dorinte. Au si puzzle-uri foarte frumoase pentru copii, am pentru Stefan 2 de la ei si ii plac super mult! 

 

Voi obisnuiti sa realizati puzzle-uri? Care a fost cel mai mare puzzle facut de voi?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

11 Comments

  1. Recunosc, eu n-am atata rabdare, mai mult m-ar enerva. Sunt genul care se relaxeaza citind, ascultand muzica, vazand un film si nu prea-s genul care se plictiseste chiar daca e inchis in casa de ceva timp.

  2. Imi place sa fac puzzle, dar atata răbdare nu am!Fac si eu din cele mici,ca și fetița mea se plictisește

  3. Mie nu-mi plac puzzle-urile, nu am rabdare cu ele si nici nu pot spune ca ma relaxeaza. I-am luat lui Dragos un puzzle de 1000 de piese(nu stiu ce a fost in capul meu) dar sigur o sa-l donez cuiva.

  4. Ne plac foarte mult puzzle-urile, mai ales copiilor. Și profitam sa ne umplem timpul cu ele în perioada aceasta de izolare. Ultimul puzzle pe care l-am făcut singura (înainte de a avea copiii) a fost de 1000 de piese!

  5. Cel mai mare puzzle facut a fost cel de 500. Acum vreun an mi-am luat unul de 1000, dar sta undeva in dulap pentru ca nu am avut rabdarea necesara sa-l termin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.