Tinuta pentru evenimentul Danube Bloggers Meet cu articole de pe Bonprix

Acum ceva timp a sosit inca o comanda super reusita de la Bonprix. Deja am cateva comenzi bune plasate pe site si de fiecare data astept nerabdatoare coletele. Daca acum ceva timp coletele ajungeau la mine in aproximativ 2 saptamani, cred cei de la Bonprix si-au mai schimbat politica de expediere astfel incat in maxim o saptamana coletul ajunge la mine. Acesta e un lucru care mie imi place la nebunie astfel incat ma pot bucura mai repede de produsele alese.

Tinuta pentru evenimentul Danube Bloggers Meet cu articole de pe Bonprix

Asa cum bine stiti, daca ma urmariti pe facebook si instagram stiti ca in weekend a avut loc un eveniment dedicat bloggerilor din zona Galati-Braila. Si pentru ca impreuna cu colegele mele am avut de organizat produsele pentru eveniment stiam din start ca am nevoie de o tinuta lejera in care sa ma simt comod dar care sa fie si eleganta, caracteristica stilului meu.

Atunci cand am ales fusta de pe Bonprix mi-a placut la nebunie cat de bine se aseza pe modelul de pe site iar cand a ajuns coletul am fost cucerita. Am stiut din start ca o voi purta la eveniment si a fost cea mai buna alegere! Fusta are un design minimalist cu aspect jaquard in nuante de maro-bej. Am avut ceva emotii in privinta marimii asa ca am asteptat cu sufletul la gura comanda . Eu port de obicei 38 la pantaloni sau fuste insa la aceasta am ales numarul 36 si e o alegere buna pentru ca materialul este super elastic si se muleaza perfect pe forme. Daca nu ar fi fost material elastic nu as fi putut sa o port. Imi place tare mult la aceasta fusta si cureaua atasata din talie, accentuiaza frumos talia.

Si fiindca in ultima comanda Bonprix nu puteam rata sansa de a trece si pe la categoria genti, comanda mea a continut o superba geanta de un mov inchis. Micuta dar super incapatoare si cu un design feminin si-a castigat loc de cinste in colectie. In plus am gasit-o si la reducere! Mai am doua genti de la Bonprix si sunt foarte calitative, dupa purtari continue arata impecabil.

Pentru partea de sus am ales o bluza de un roz pudrat de pe Sinsay care cred ca se potriveste super bine cu fusta. Fiind vremea calda am optat pentru un trench colorat iar cizmele peste genunchi au completat perfect tinuta.

Sunt super incantata de noile achizitii si le voi purta foarte des. Zilele urmatoare va arat si ultima tinuta, asa ca fiti pe faza!

bonprix

 

Cum vi se par alegerile mele? Dar  tinuta per total?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Îmi plac toate achizițiile pe care le-ai făcut ,începând de la fustă,gentuta,bluza ,cizmele și trench -ul sunt foarte frumoase și te prinde super bine .Să le porți cu plăcere !

  2. Arata foarte bine tinuta ta. Imi place mult cum combini hainele si cat de frumos arata bluza, dar si acel cardigan. Bonprix are haine foarte frumoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.