Cum poti avea parte de un rasfat ca la spa chiar la tine acasa?

Iesitul la plimbare, la cumparaturi sau la un salon de infrumusetare sunt un vis de ceva timp. Tipurile actuale nu ne permit sa iesim ca inainte. E important sa stam acasa si sa respectam cu strictete regulile pentru a scapa de pandemia aceasta. Asta nu inseamna ca nu putem avea un rasfat ca la spa chiar la noi acasa, nu-i asa?

Noua rutina pe care suntem nevoiti sa o respectam uneori ne poate da stari necunoscute. Cu atat mai mult atunci cat ai si in grija un copil, doi sau trei. Treburile casnice, gatitul si dorinta de a le gasi copiilor ceva atractiv de facut ne pot epuiza. Astfel incat, la sfarsitul zilei nu ne dorim decat un rasfat complet la noi acasa. Si il putem avea! Bineinteles, cu ajutorul catorva produse de ingrijire personala, muzica pe fundal si o carte buna, seara de vis e asigurata!

 

 

Cum poti avea parte de un rasfat ca la spa chiar la tine acasa?

Alege un scrub bland cu pielea

Pentru a avea o piele radianta, chiar daca stam doar in casa, este recomandat sa o exfoliem macar o data pe saptamana. Eu aleg scrub-ul de corp de la Dermacol. Isi face super bine treaba, exfoliaza bland pielea si o lasa luminoasa si curata. Unde mai pui ca miroase senzationaaal!! Deci, pe lista de produse pentru ingijire din rutina voastra trebuie sa se afle si un astfel de produs.

scrub

Alege geluri de dus cu arome delicioase

Nu stiu voi, insa eu ador sa cumpar geluri de dus pe care sa le folosesc alternandu-le. In baie cred ca e un vis sa ai mai multe geluri de dus de la branduri care se preocupa de calitatea produselor lor. La aceasta categorie am cateva brandu-uri care m-au cucerit prin produsele lor. In topul preferntelor mele se afla gelurile de dus Nature Box, pe care le-am descoperit relativ recent insa care m-au cucerit. Le-am descoperit pe Notino si am cateva variante cu arome delicioase pe care le folosesc tot timpul. Gelul de dus Nature Box Coconut e de vis! Miroase delicios, are efect revigorant si hidrateaza intens piele. Asta e produsul care sigur te va rasfata si pe tine daca il alegi!

nature box

Alege sa aplici lotiune de corp

Ohhh, dupa o baie lunga cu multa spuma, e important sa hidratam intens pielea. Aici intra in actiune un produs dedicat hidratarii si anume, o lotiune sau un lapte de corp. Eu le prefer pe cele lejere care hidrateaza in profunzime, care miros bine si care nu lasa deloc filtru lipicios sau gras la nivelul pielii. Produsele mele favorite in acest moment sunt cele de la Victoria’s Secret, dar si produsele Cerave sau Bioderma.

victoria s secret

Aplica un puf din parfumul favorit

Parfumul imi da intotdeauna o stare de bine. Asa ca dupa rasfatul mentionat anterior, un puf din parfumul favorit imi relaxeaza simturile. In aceasta perioada optez pentru Lancome- Miracle. Insa pe wishlist am noul parfum Lancôme La Vie Est Belle Intensément pe care mi-l doresc tare mult.

Alege o crema de maini intens hidratanta

Si ca rasfatul sa fie complet, dupa intreg ritualul de relaxare mainile trebuie sa beneficieze de o ingrijire si mai intensa. Tinand cont ca in aceasta perioada, mai mult ca niciodata, folosim gelurile dezinfectante si sapunurile extrem de des, mainile au tendinta de a se deshidrata, usca si crapa. E important ca dupa fiecare spalare sa folosim o crema de maini care sa o repare. Seara este momentul cel mai potrivit pentru a aplica in strat generos o crema de maini, pentru a actiona intens pe toata perioada somnului. Eu am trei creme de maini de pe Notino care sunt favoritele mele si care isi fac treaba extrem de bine. Crema de maini Bioderma Atoderm, Cerave si La Roche Posay sunt cele 3 produse minune, pe care daca nu le-ati incercat inca, vi le recomand cu incredere!

Si gata, rasfatul este complet! Un somn bun si maine o luam de la capat! 

Daca sunteti in cautarea unor produse pentru ingrijire personala, ingrijire orala sau orice alt tip de produs, pe Notino veti gasi o gama variata de produse, la preturi avantajoase.

Voi cum va rasfatati la sfarsitul zilei? Ce produse obisnuiti sa folositi?

 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Produse foarte faine ai prezentat ,eu mă spăl numai cu săpun lichid pe mâini de nenumărate ori ziua și seara înainte de culcare aplic o cremă hidratantă !

  2. Acum pentru ca #stauacasa ma machiez mai rar dar crema hidratantă nu mi-a lipsit niciodata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.