Ingrijirea parului dar si a casei cu produse de calitate Triodeluxe

Produsele Triodeluxe au fost intotdeauna favoritele mele. De-a lungul timpului am incercat destule produse de la ei, atat pentru ingrijirea corpului, a parului cat si a casei. De departe, produsele favorite dedicate ingrijirii parului sunt de la ei. Utimul produs pe care mi-am dorit tare mult sa il incerc a fost bifazicul cu argan si de cum l-am primit la Danube Bloggers Meet l-am si pus la treaba. Alaturi de el, m-am putut bucura si de un odorizant.

triodeluxe

Bifazic nutritiv cu argan Triodeluxe

De cativa ani acord o ingrijire atenta parului meu si nu mai folosesc orice produs imi pica in mana. Prefer sa folosesc putine produse dar de calitate, care sa imi faca parul sa arate sanatos. La momentul actual folosesc la fiecare spalare sampon si bifazicul cu argan Triodeluxe si 1 data pe saptamana o masca de par. Uneori, aplic pe parul uscat si un ulei pentru a potoli firele rebele.

Acest bifazic imi place tare mult prin usurinta aplicarii si a faptului ca nu necesita clatire. Mereu am preferat sa folosesc produse de ingrijire ce nu necesita clatire, caci economisesc timp, dar am vrut si ceva eficient. Am folosit destule bifazice de la Triodeluxe si nu am fost dezamagita de nici macar unul. Eu aplic bifazicul dupa fiecare spalare, pe parul umed, agitandu-l foarte bine inainte pentru a se amesteca.

Beneficii vazute asupra parului meu dupa utilizarea bifazicului cu argan:

  • protejeaza firul de par lasandu-l moale si matasos;
  • ofera vitalitate si stralucire parului;
  • parul se descurca foarte repede dupa aplicare;
  • parul se arannjeaza mult mai usor.

Parul meu arata foarte bine de cand am inceput sa il folosesc si avand un gramaj generos ma pot bucura mai mult timp de el. Il aplic prin pulverizare pe toata lungimea de par insa eu evit radacinile pentru ca parul meu in mod obinsuit are tendinta de a se ingrasa si nu vreau sa grabesc procesul. Pretul este mai mult decat avantajos si il puteti afla aici.

bifazic anian

Odorizant Foresan Deluxe

Am descoperit relativ recent odorizantele de camera de la Triodeluxe si acum fiecare camera are unul. Cel primit la eveniment este potrivit pentru orice incapere!

  • se poate utiliza in W.C. si bai: cateva picaturi in colturi sau pe rosturi. In suportul pentru peria de toaleta se pune apa si cateva picaturi de Foresan.
  • in dulapuri sau etajere pentru pantofi: se pun cateva picaturi pe un suport vata, plus, carton. Asezati suportul in interior.
  • pentru pardoseli: se toarna cateva picaturi in galeata cu apa pentru limpezire. Dozaj recomanda: 5-8 picaturi in 5l de apa.
  • odorizant general: imbibati suporturile celulozice sau turnati cateva picaturi intr-un bol cu apa.
  • pentru a indeparta mirosul de animale domestice: puneti cateva picaturi in spatiile afectate de mirosuri sau curatati zona cu o laveta umeda pe care ati pus 2-3 picaturi de Foresan. Nu este un produs iritant pentru animale.
  • galeata gunoi: cateva picaturi combat mirosurile reziduurilor zilnice.

Acestea au fost ultimile noutati de la Triodeluxe. Sunt printre produsele cele mai apreciate de mine si daca inca nu ati incercat ceva de la ei, va recomand sa intrati pe site.

Voi ati incercat produsele Triodeluxe?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Odorizantul Foresan Deluxe îl am și eu ,l-am primit mai demult și-mi place la nebunie cum miroase ,este foarte bun ! Bifazicul cu argan nu l-am încercat ,dar cred că este super fain ! Mulțumim pentru recomandări draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.