Mokko.ro- accesorii delicate si feminine realizate din lemn

Intotdeauna am avut o apreciere aparte pentru lucrurile handmade pentru care, pe langa multa migala se pune si enorm de mult suflet. Atunci cand i-am descoperit pe cei de la mokko.ro am fost cucerita de accesoriile deosebite si speciale pe care le realizeaza cu atata daruire, mi-am dorit neaparat sa am cateva in colectia mea de accesorii.

mokko.ro

Mokko.ro- #cuInimaLa Purtator

Oana si Alex sunt cei doi pasionati de arta mestesugului si care in urma cu ceva ani au decis sa impartaseasca si cu ceilalti pasiunea lor. Colectia principala este #cuInimaLaPurtator, o colectie special creata pentru toti cei ce cred in iubire, toleranta si umanitate.

”Mokko” înseamnă <<lucrul cu lemnul>> in limba japoneză și este inca o legătură speciala pe care cei doi o au cu Japonia. Toate produsele pe care ei le realizeaza sunt lucrate in Romania si sunt vopsite manual cu acrilice pe baza de apa. Folosesc lemn doar din sursa sigura si au in plan, ca de indata ce vor reusi sa-si achizitioneze  uneltele necesare sa lucreze exclusiv cu lemn reciclat.

Desi colectia lor principala este #cuInimaLaPurtator, trebuie sa stiti ca pe site mai au cateva colectii impresionante. Cea mai noua colectie este colectia Moon ce se bazeaza exclusiv pe cercei. Trebuie sa recunosc ca m-au cucerit!!!

De ce sa alegi accesoriile din lemn de pe Mokko.ro?

Ei bine, daca nu v-am convins deja, trebuie sa vedeti minunatiile pe care eu le detin la acest moment. Pe langa faptul ca sunt lucrate impecabil, imi plac la nebunie simplitatea lor. Consider ca lucrurile simple sunt intotdeauna cu bun gust si nu ai cum sa dai gres cu astfel de alegeri.

Eu am optat pentru 2 perechi de cercei inima, o bratara inima in nuanta unei perechi de cercei dar si un colier din colectia ENSO ZEN. Eu am ales culori clasice insa trebuie sa mentionez ca pe site veti gasi absolut orice culoare va doriti.

Cerceii arata absolut superb, finuti, delicati, feminini. Se potrivesc foarte bine atat tinutelor casual cat si celor elegante. Bratara este si ea la fel de finuta si arata tare chic. Colierul e un accesoriu pe care nu il aleg foarte des in tinutele mele, dar acesta imi place la nebunie! Este simplu si are o semnificatie aparte. Cercul- in budismul zen este un simbol al libertatii mintii si al atentiei asupra momentului prezent.

Produsele vin tare frumos ambale, in cutiuta speciala. Ce mai pot spune, sunt un cadou ideal pentru cineva drag sau pentru tine. Daca si tu iubesti simplitatea si bunul gust, nu ezita sa le treci pragul celor de la Mokko, nu veti regreta!

Cum vi se par aceste accesorii? Stiati de Mokko.ro?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Foarte frumoase bijuterii ! Săle porți cu plăcere draga mea ! Cerceii sunt superbi ,îmi plac mult !

  2. Am mai auzit de acest site la ioanaspavel și recunosc că mă tentează și pe mine cerceii ,sunt prea frumoși, dar nici celelalte nu se lasă mai prejos.Dar tot cerceii raman preferații mei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.