Papioane fundita- accesorii de mare efect pentru o tinuta reusita

Accesoriile sunt elementele cheie ale unei tinute. Daca avem o tinuta clasica, destul de banala, poate fi scoasa din anonimat cu un accesoriu de mare efect. Un accesoriu ca un papion poate atrage instant atentia. Eu stiam ca Ioana de la Accesories by Ioana Fodor face niste paioane fundita deosebite. Aici v-am aratat papioanele primite dar si cerceii deosebiti pe care ii port chiar si acum, dupa mult timp.

papioane

Papioane fundita- accesorii de mare efect pentru o tinuta reusita

De cate ori nu vi s-a intamplat sa va imbracati cu o tinuta care vi se parea banala dar nu aveati chef de alte artificii si alte combinatii de haine? De multe ori, stiu. Am fost in aceeasi situatie. Pentru ca timpul e de obicei impotriva noastra, nu mai stam sa analizam, sa combinam hainele astfel incat sa realizam tinute pompoase, demne de femei indraznete. De multe ori aleg sa ma imbrac in jeansi, bluza simpla si ceva comod in picioare dar un accesoriu ca un papion vesel, colorat transforma intreaga tinuta.

Accesorii by Ioana Fodor

Ioana face niste minunatii. Asa ca atunci cand am aflat ca a dorit sa fie una din colaboratorii nostri de la Danube Bloggers Meet m-am bucurat tare mult pentru ca stiam ca vom primi niste accesorii deosebite in care isi pune tot sufletul. Asadar, am primit doua papioane si o brosa. Papionul portocaliu este de-a dreptul primavaratic si are un imprimeu deosebit. Iar cel albastru cu brosa este ideal pentru tinutele elegante. Astept cu nerabdare ca situatia actuala sa se schimbe si sa putem iesi astfel incat sa pot integra in tinutele mele aceste accesorii deosebite.

papion femei

 

Trebuie sa mentionez faptul ca Ioana poate realiza seturi asortate pentru intreaga familie, atat pentru femei, copii cat si barbati in culorile dorite si combinatii spectaculoase. De asemenea ea realizeaza si cercei. Are intradevar un talent deosebit de a realiza lucruri minunate pentru a-si bucura clientii.

Daca si voi sunteti interesati de astfel de acecsorii, intrati pe pagina ei si veti vedea o multime de modele iar daca vreti ceva anume, ii puteti scrie. Sigur veti fi incantati!

Cum vi se par aceste papioane fundita? Care e favoritul vostru din cele doua?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.