Sedinta foto pentru bebelusi realizata de Cotea Razvan

In ziua de azi, este tot mai greu sa oferim celor dragi un cadou, deoarece lucrurile materiale de cele mai multe ori se depreciaza. Sau poate ca nu vor mai fi folosite in scurt timp. In orice caz, o astfel de cautare cu siguranta ne-a dat tuturor batai de cap, la un moment dat. Dar acest lucru nu mai trebuie sa reprezinte o problema pentru nici unul dintre noi, deoarece exista o solutie simpla si la indemana cu ajutorul careia nu avem cum sa dam gres. Stiti despre ce este vorba? Despre un voucher cadou pentru o sedinta foto profesionala! Da, ati citit bine! Un vocher pentru sedinta foto poate reprezenta cel mai frumos cadou, pentru ca nu tine cont de varsta, de gen, nu tine cont de nimic dar este cu siguranta pe placul tuturor!

Cine ar putea sa refuze un asemenea cadou?

Nu stii de unde sa achizitionezi un astfel de voucher? Va zic eu: Cotea Razvan, fotograf profesionist, care realizeaza sedinte foto bebelusi foarte reusite. Puteti sa intrati pe site-ul lui si sa va convingeti personal de acest lucru si sa cititi mai multe detalii pe acest subiect. Mai mult decat atat, veti descoperi si restul serviciilor pe care el le ofera, preturile, transparenta si multe altele, precum:

  • Servicii foto – video pentru nunta: nunta este cel mai frumos moment din viata mirilor, motiv pentru care merita o atentie deosebita din partea unui fotograf de nunta. O fotografie de nunta trebuie sa fie de o calitate superioara pentru a asigura mirilor si invitatilor de la nunta cea mai placuta experienta de care ei pot avea parte.
  • Servicii foto – video pentru botez: nici venirea pe lume a copilasilor nu trebuie ratata, deci Razvan va ofera aceleasi servicii premium si in acest caz.
  • Servicii foto de maternitate: daca nu mai aveti rabdare pana la venirea pe lume a celui mic, pentru a realiza fotografii memorabile, atunci sedintele foto de maternitate sunt alegerea ideala. Plus ca ele surprind emotiile cele mai pure de pe chipul viitoarei mamici.
  • Servicii foto pentru evenimente speciale, petreceri aniversare si asa mai departe. Cotea Razvan ofera servicii foto – video complete, indiferent de tipul de eveniment la care participa in calitate de angajat. Numeroasele proiecte de acest tip in care a fost implicat de-a lungul timpului il recomanda pentru orice eveniment, in orice cadru s-ar desfasura.

sedinta foto bebelusi

razvan cotea

Dispunand de toata tehnologia de care este nevoie in astfel de situatii, Razvan Cotea reuseste sa scoata tot ce este mai bun din orice situatie si gaseste mereu cadrul perfect in care sa ii surprinda pe oameni. Vreti sa va convingeti personal de acest lucru? Atunci nu mai stati pe ganduri si consultati-i chiar azi portofoliul online, pentru ca fotografiile mereu vor vorbi. Si spun mult mai multe decat puteti crede la prima vedere. Fotografiile sunt expresive, clare, viu colorate si cu siguranta nu va vor lasa indiferenti. Pana la urma, acesta este si rolul lor: sa capteze si sa pastreze emotiile de la evenimentele la care au fost surprinse.

Nu conteaza tipul evenimentului din viata voastra, pentru ca placerea de a va fi alaturi va fi de partea lui Cotea Razvan. Acasa, la restaurant, la biserica, sau in oricare alta locatie, va colabora cu voi pentru ca imaginile finale sa iasa exact asa cum vreti. Fotografiile au rolul de a reda esenta noastra unica, iar cele pe care ti le voi oferi eu la final vor fi o frumoasa reflexie a personalitatii voastre. Iar el, ca fotograf de nunta in Bucuresti, poate sa se deplaseze oriunde in tara unde este chemat. Asta inseamna sa fii cu adevarat pasionat de meseria de fotograf: sa spargi granitele si sa nu tii cont de distanta la care are loc un eveniment. Nu conteaza acest lucru daca iubesti ceea ce faci. Iar Razvan stie acest lucru si nu se sfieste sa isi depaseasca limitele.

Fotografia, inca de cand a luat fiinta, a evoluat foarte mult. Dar un singur lucru a ramas neschimbat: faptul ca este atat de apreciata de catre oameni! Iar tehnologia moderna chiar ne ajuta sa obtinem fotografii din ce in ce mai bune, mai clare si mai profesionale, astfel incat sa ne bucuram de amintiri stranse intr-o viata! Iar meseria de fotograf este din ce in ce mai apreciata si mai cautata, din motive bine intemeiate.

Pe scurt, de ce sa apelezi la Cotea Razvan:

– Este serios si pasionat de meseria lui;
– Ofera transparenta 100% in ceea ce priveste serviciile oferite;
– Este o fire deschisa si stie cum sa te faca sa te simti in largul tau in fata aparatului foto;
– Este prompt in privinta livrarii fotografiilor sau a filmarilor;
– Cauta mereu sa isi perfectioneze tehnica;
– Are in spate studii acreditate in domeniu;
– Nu inceteaza niciodata sa isi surprinda clientii cu rezultate peste asteptarile lor.

Bineinteles ca lista de mai sus poate continua, dar atunci nu ar mai avea farmec sa il contactati, daca stiti deja totul despre el. Putin mister nu strica niciodata. Dar acest mister nu dureaza mult, pentru ca o data ce ati ajuns sa il cunoasteti, veti descoperi un om sincer, comunicativ si clar in exprimare, motiv pentru care 90% sau chiar mai mult din toate detaliile pot fi stabilite inca de la prima intrevedere cu acesta. Iar sedintele foto cu el decurg natural, pentru ca stie cum sa ii faca pe oameni sa se destinda si sa uite de griji.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Foarte frumos ,rămân amintiri minunate pentru anii care vor urma ! O idee super bună !

  2. Nu am avut parte de o ședință foto cu cei mici atunci când erau bebeluși.Dar tare mi-ar fi placut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.