Suprinde-i pe cei dragi cu un cos de produse gourmet de la Debonaire

Cateva zile ne mai despart de sarbatorile Pascale. Daca pana acum ne puteam bucura altfel de aceasta sarbatoare, lucrurile stau foarte diferit acum fata de anii trecuti. Pe langa emotia spirituala, Pastele venea si cu bucuria de a-i revedea pe cei dragi care sunt departe de noi si pe care ii vedem doar de cateva ori pe an.

Faptul ca anul acesta stam in casa ne face sa constientizam mult mai mult lucrurile pe care le avem, cat de important e sa fim sanatosi si speram ca totul va fi bine cat mai curand. Cat despre revederea celor dragi, poate acum nu, dar va venit timpul cand ii vom strange pe toti la piept si ne vom bucura. Pana atunci tehnologia ne va ajuta sa ii simtim cat mai aproape si sa le vorbim zilnic.

Si chiar daca nu ne vom mai suprinde anul acesta prin vizitele noastre, putem face o supriza delicioasa fiecaruia dintre noi. Totul e simplu si rapid acum si nu e nevoie sa ne deplasam pentru a bucura pe cineva.

 

Suprinde-i pe cei dragi cu un cos de produse gourmet de la Debonaire

Ideea vine de la Debonaire, cei care ne ofera posibilitatea de a-i suprinde pe cei dragi alegand un cos plin de produse gourmet, menite sa aduca zambetul pe chipul celor dragi si sa le incante papilele gustative.

Pe Debonaire i-am descoperit la Danube Bloggers Meet cand ne-au surpins cu o cutie deosebita. Uletrior supriza a fost si mai dulce atunci cand curierul a adus cateva produse absolut delicioase pentru a le descoperi si a le savura.

debonaire

 

Daca pana de curand cei de la Debonaire permiteau achizitionarea cosurilor lor doar de catre persoanele juridice pentru a-si bucura angajatii, acum putem cumpara si noi produsele lor. Si e o sansa numai buna de a cumpara produse delicioase fara a fi nevoie sa ne deplasam. Putem cumpara fie ca si o supriza pentru cei dragi, achitand online iar cosul va ajunge direct la usa persoanei dorite, fie pentru noi, pentru a ne putea bucura de un Paste plin de bunatati speciale.

Produse Gourmet pe care ar trebui sa le incercati

Ma asteptam ca produsele de la Debonaire sa-mi placa. Insa cand le-am savurat mi-am dat seama ca sunt extrem, extrem de delicioase. Si contrar asteptarilor, nu sunt deloc scumpe. Preturile sunt de bun simt, astfel incat oricine se poate bucura de un cos de bunatati gourmet.

Iata cateva bunatati pe care trebuie sa le incercati:

  • biscuiti unt si pepite de ciocolata. Biscuitii acestia sunt absolut delicioasi. Crocanti, cu gust intens de unt si ciocolata sunt un deliciu pentru a fi mancati atat de adulti cat si de copii. Nu prea ai cum sa dai gres oferindu-le copiilor o astfel de gustare.

  • rulouri cu crema de ciocolata neagra . Acestea sunt niste rulouri foarte crocante umplute cu ciocolata. Au un gust special, putand fi savurate in orice moment al zilei.

  • colomba cu crusta de ciocolata.  Ei bine, acesta a fost varianta cea mai indragita de cel mic. Aceasta este o specialitate de origine italieneasca, e asemenea unui fel de cozonac la noi, cu o crusta delicioasa de ciocolata. Are un gust absolut delicios, e ideal pentru a-l adauga in cosul pentru Paste.

  • trufe exclusive. Daca vreti sa alegeti ceva de top pentru a-i suprinde pe cei dragi, alegeti aceasta varianta de trufe din ciocolata belgiana cu crema de tiramisu, cocos si cheesecake. Sunt absolut delicioase!!

  • macarons. Un deliciu al zilelor noastre si care ii incanta pe toti, macarons cu aroma de capsuni au un gust savuros si intens. Pe deasupra, sunt si fara gluten.

  • migdale caramelizate. Vaiii, acestea au fost favoritele mele. Zau ca nu va pot descrie cat de bune sunt! Acest con este plin de migdale 100% naturale, caramelizate in miere si zahar brun. Crocante, dulci si au o savoare speciala. O sa mi le recumpar, imi plac prea mult!

Acestea au fost bunatatile care au alcatuit cosul meu de delicii de la Debonaire. Placut surpinsa o sa apelez la ei de fiecare data cand am nevoie, feie pentru familia mea, fie pentru cei dragi ce se afla departe de mine. Acum stiu cum sa-i surpind cu ceva bun. Un astfel de cos beneficiaza de transport gratuit!

 

Trebuie sa mentionez faptul ca Debonaire ofera doar produse proaspete, cu ingrediente de cea mai buna calitate de la producatori internationali si locali atent selectionati.  

Cum vi se pare ideea aceasta de cadou de Paste? Stiati de Debonaire?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Yummy numai bunătăți acolo ,migdalele caramelizate cred că ar fi și preferatele mele ,îmi plac mult migdalele și mai ales astea caramelizate cred că sunt nemaipomenit de bune ,o idee foarte bună pentru a-i face cadou unei persoane dragi un asemenea coș cu bunătați ,cred că oricine ar fi încântat de un așa cadou .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.