Tricou personalizat Danube Bloggers Meet de la Printado

Daca ma urmariti stiti foarte bine ca imi plac mult lucrurile personalizate. De la accesorii, genti si pana la haine, in garderoba mea am cateva astfel de piese pe care le port cu drag de fiecare data. Cu gandul la vara, la soare si la plimbari ( lucru care sper ca va fi posibil caaaat mai curand ) astazi va vorbesc despre cel mai dragut tricou personalizat de la Printado. Tricou pe care l-am primit cu ocazia evenimentului la care am luat parte la inceputul lui martie. Acum uitandu-ma in urma, parca a trecut o vesnicie de la acel moment, caci ulterior a inceput toata situatia asta de urgenta din tara.

printado

Printado- alege tricoul personalizat care iti place

Despre Printado eu v-am mai vorbit in trecut. Am cateva tricouri tare frumoase de la ei. Le am de ceva timp si inca din prima zi in care le-am primit, le-am purtat cu super mare placere si rezista foarte bine si acum, dupa multe purtari. Printado ofera o gama variata de tricouri personalzate cu diferite mesaje. La alegere putem opta sa personalizam tricoul favorit cu mesajul sau poza dorita, trebuie doar sa le comunicam. Mai nou, la o simpla cautare pe site, am vazut ca in aceasta perioada ofera posibilitatea de a achizitiona masti de fata cu imprimeu personalizat.

Tricou personalizat Danube Bloggers Meet de la Printado

Tare incantata am fost sa vad ca fiecare fata va primi in cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet cate un tricou personalizat cu numele evenimentului dar si cu adresa blogului pe care fiecare fata scrie. De calitatea tricoului stiti, deja v-am mai spus ca tricourile lor sunt de inalta calitate si rezista foarte bine purtarilor indelungate si spalarilor repetate. Tricoul este unul basic pe care odata ce vremea imi va permite il voi integra in tinutele de zi cu zi.

Daca si voua va plac tricourile personalizate, recomand cu incredere Printado. Veti avea un tricou personalizat de calitate si realizat dupa personalitatea ta.

Voi obisnuiti sa purtati tricouri personalizate?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Și mie îmi place foarte mult tot ce este personalizat și mă bucur că este de calitate și s-a păstrat bine și după ce l-ai spălat .Am și eu un tricou personalizat ,dar cu poza fetei mele pe care l-am primit și mi-a plăcut mult de tot ,dar după ce l-am băgat la spălat s-a făcut foarte urât ,s-a spălăcit și desenul pe el ,dar și el s-a întins ,nu a fost de calitate bună .

  2. Foarte faine tricourile personalizate.Si nu numai,în general lucrurile personalizate imi plac foarte mult

  3. Cel mai cool lucru este ca iti poti face propriul magazin online de tricouri personalizate. 😀 Asa, iti poti tine publicul aproape, cu tricouri ce au imprimate gandurile tale.:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.