3 produse pentru ingrijirea parului si a pielii de pe Narah.ro

Produsele pentru ingrijirea parului dar si a corpului au un loc de cinste in colectia mea. Imi place sa incerc mereu ceva nou, de la branduri cunoscute sau mai putin cunoscute dar cu ajutorul carora sa ma rasfat zilnic. Narah.ro este un magazin online de produse cosmetice potrivite nevoilor oricarei doamne si domnisoare, care ne-a fost sponsor al evenimentului din martie asa ca m-am putut bucura in aceasta perioada de 3 super produse dedicate ingrijirii.

Narah.ro-magazin online de produse cosmetice

Narah.ro are o gama variata de produse pentru ingrijirea parului, pielii, produse de ingrijire pentru bebelusi dar si cupe menstruale. Toate produsele lor sunt cruelty free si majoritatea vegane.

3 produse pentru ingrijirea parului si a pielii de pe Narah.ro

Goodie bag-ul meu a continut un balsam de par, un ulei pentru par si corp dar si un gel de dus. Eu am mai incercat produsele Zenz in trecut asa ca stiam ca imi vor fi pe plac.

narah.ro

Balsam pentru par Zenz

Acesta este un produs profesional pentru ingrijirea parului. Este potrivit oricarui tip de par fie natural sau vopsit. Protejeaza culoarea si previne decolorarea parului vopsit. Confera rezistenta si vitalitate. Acesta este un balsam ce se aplica dupa sampon si se lasa sa actionez in jur de 2 minute insa se poate lasa si mai mult pentru efecte si mai bune.

zenz

Ulei organic pentru par si piele Zenz

Imi plac produsele multifunctionale precum este acest ulei. In acest fel pot folosi un singur produs pentru mai multe intrebuintari. Contine ingrediente ca ulei de avocado organic presat la rece,ulei din sambure de caise si ulei de migdale. Este un produs hidratant atat pentru par si piele si nu este necesara o cantitate mare de produs pentru folosire.

ulei zenz

Gel de dus Tausendschon

Acest brand este unul nou pentru mine dar ma sunt incantata ca l-am descoperit. Acest gel de dus este vegan si imi place mult ambalajul, cu pompita care permite o dozare mai eficienta dar si mai igienica a produsului. Curata bland pielea  si are un miros proaspat de floare de margareta.

Sunt tare incanta ca aceste produse au intrat in colectia mea pentru ca ma pot rasfata din plin de ele in aceasta perioada. Pe site mi-au atras atentia alte cateva produse tare faine.

 

Voi ati incercat vreun produs din cele mentionate? Stiati de Narah.ro?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

  1. Nu am folosit aceste produse dar mi-ar placea sa incerc balsamul pentru par!

  2. Nu am încercat nimic de la ei,dar nici nu știam de acest brand ! Să le folosești cu plăcere draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.