Boxpaleti pliabili de la un producator inteligent

Din ce in ce mai mult se vorbeste despre depozitarea inteligenta a produselor. Evident ca numai un producator inteligent si cu multa experienta pe piata ambalajelor a pus in practica acest concept. Daca in trecut puneam marfurile vrac in ceea ce aveam, in prezent exista boxpaleti pliabili si se pot transporta lichide la distante mari cu ajutorul containerelor pentru lichide marca Schoellerllibert.com.

Boxpaleti pliabili de la un producator inteligent

Acest producator de ambalaje este foarte atent cu clientii sai si trimite ambalajele la adresa indicata de urgenta, cand acestia nu au in ce sa isi puna produsele. Ambalajele pliabile au fost gandite de un producator inteligent, care tine legatura cu beneficiarii sai, la nevoie se deplaseza la ferma sau fabrica respectiva ca ambalajele sa se plieze perfect pe nevoile celui care le solicita. Asa au aparut laditele pentru legume-fructe foarte usoare, prevazute cu manere de prindere, sa fie cu usurinta manipulate, containerele prevazute cu robinet, cu sine sau cu roti, logistica bine pusa la punct pentru transportul lichidelor.

Cine ar fi indraznit sa se gandeasca in trecut la transportul oualor lichide de la fermele de gaini outoare la restaurantele sau laboratoarele de cofetarie-patiserie situate la sute de kilometri distanta? De ce oua lichide? Sa nu se mai piarda timp cu spartul lor si sa nu mai fie aruncate cojile. Fermierii stiu ca daca aceste coji de oua sunt macinate marunt, ele inseamna calciu care poate fi amestecat cu furajele puilor de carne sa nu mai ologeasca. Coaja de oua bine faramata poate servi si ca ingrasamant pentru plante. Dar mustul de mere, laptele proaspat, uleiurile, vopselele si detergentul lichid, toate aceste marfuri pot fi transportate fara grija acolo unde este nevoie de ele cu ambalaje de la acelasi producator? Indiscutabil, fiindca Schoellerllibert.com s-a gandit la transportul inteligent al tuturor marfurilor.

boxpaleti

Depozitarea/manipularea inteligenta a marfurilor inseamna:

  • capacitatea de a oferi solutii viabile, practice pentru orice categorie de produse
  • ambalaje foarte usoare ca greutatea lor sa nu se adauge la cea a produselor, mai ales daca discutam de incarcarea-descarcarea manuala a marfurilor. Nu toti fermierii sau oamenii de afaceri dispun de motostivuitoare. La fermele mari, laditele sunt duse cu mana dupa ce au fost umplute, fiind asezate in stive.-goale sa nu ocupe mult loc in depozite. n cazul fermierilor, laditele sau boxpaletii nu sunt utilizati tot timpul. Dupa ce recolta a fost culeasa, prelucrata, un ambalaj inteligent va fi igienizat corespunzator, pliat si asezat cu grija, sa ocupe foarte putin loc, fiindca in depozite se pun si uneltele si multe alte lucruri de care este nevoie pentru desfasurarea activitatii.
  • sa fie 100% sigure, daca vorbim de ambalaje in care se pastreaza sute de kilograme/litrii de lichide, adica sa nu se rastoarne, sa nu se sparga si sa nu il raneasca pe cel care le manipuleaza.
  • sa isi mentina aspectul decent mult timp si sa nu se deterioreze repede.

Probabil ca vi se par prea multe calitati si considerati ca nu poate exista un producator care sa tina cont de toate acestea. Cumparati boxpaleti, navete din plastic, ladite pentru fructe si legume, containere pentru lichide sau galeti cu capac de la Schoellerllibert.com si va veti convinge!

Schoellerllibert.com realizeaza la comanda boxpaleti pliabili la dimensiunile de care are nevoie cumparatorul si ii proiecteaza cu picioare stabile ca sa nu se rastoarne, pe sine sau pe roti pentru a fi manipulati unde este nevoie in interiorul firmei sau al fabricii.

De ce sunt inteligenta ambalajele pliabile? Ele sunt asemenea masutelor pliante care se strang si ocupa foarte putin loc in depozit sau in magazine, putandu-se aseza in stive, iar cand este nevoie sa se puna in ele alimente, diferite substante sau alte produse au capacitate maxima de depozitare. Daca piesele de mobilier au fost gandite de mult timp sa fie pliabile si sa a faca loc mai mult in casa, pentru ambalaje a parut mult timp o idee indrazneata.
In prezent, oricine isi infiinteaza o fabrica sau are o ferma isi poate comanda aceste produse de pe site-ul producatorului inteligent de ambalaje din plastic prezentat mai sus.

Economia lumii s-a dezvoltat si se dezvolta si datorita acestui producator onest de ambalaje. Daca la hotel ni se umplu zilnic recipientele din baie cu sampon si sapun (asa se procedeaza in ultima vreme, pentru evitarea risipei si a poluarii mediului), trebuie sa ne gandim cu recunostinta la containerele din plastic in care s-au transport samponul si sapunul lichid de calitate premium de la fabrica pana la unitatea de cazare respectiva. Varul vine deja ambalat in galetuse din plastic prevazute cu capac, vopselele la fel, fiindca exista ambalaje din plastic care rezista la contactul cu substante dificile. Ambalajele din plastic pot fi vazute peste tot si viata fara ele ar decurge mult mai dificil, fiindca ne este foarte usor sa luam singuri naveta cu sticla de bere care cantareste cateva sute de grame si nu este masiva asemenea unei lazi din lemn.

Mi-ar placea ca intr-o zi sa pot si eu sa comanda direct de pe site un container in care sa depozitez toata apa de ploaie care se pierde. Un astfel de recipient urias, m-ar ajuta sa ud gradina, cand este seceta si sa asigur necesarul de apa menajera, cand apar avarii la sistemul de aprovizionare cu apa. Prevazut cu sine sau cu roti, acesta ar putea fi transportat cat mai aproape de plante. Trebuie sa va spun ca am incercat sa comand o cadita din lemn prevazuta cu capac pentru apa de ploaie, dar pretul mi s-a parut prea mare, plus ca fiind din lemn, recipientul trebuia intretinut cu ulei din in.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.