Mic dejun delicios pentru intreaga familie cu cerealele Nestle Cheerios

Micul dejun este prima masa a zilei, de aceea trebuie sa avem grija ca in fiecare zi sa nu sarim peste ea. E important ca la micul dejun sa consumam ceea ce ne place dar si sa ne dea un plus de energie pentru intreaga zi. Recunosc ca sunt mereu cam pe fuga iar micul dejun il iau ori din mers, ori incerc sa fac variante mai rapide dar sanatoase astfel incat ca imi iau energia necesara dar si sa ma bucur de un gust deosebit. Dar si fiindca am un baietel tare pretentios, mereu trebuie sa caut variante numai bune pentru a-i oferi un mic dejun care sa il incante si sa ii ofere si lui energie. Asa ca noile cereale Cheerios Ovaz, au fost o incantare pentru intreaga familie.

cheerios

Mic dejun delicios si satios pentru intreaga familie cu cerealele Nestle Cheerios

Noua nu ne lipsesc niciodata din casa cerealele Cheerios. Am incercat celalate variante de la ei si cele cu miere sunt favoritele noastre. Dar noutatile Cheerios Ovaz chiar au fost o incantare pentru papilele gustative, au continut scazut de zaharuri.

Nestle Cheerios Ovaz si Cheerios Ovaz mar si scortisoara sunt doua variante foarte gustoase pentru un mic dejun hranitor, delicios si de nerefuzat de cei mici. Varianta de cereale cu ovaz sunt mai putin dulci si sunt ideale pentru cei ce nu consuma dulce. Varianta de cereale Cheerios mar si scortiosoara sunt mai dulci si au un gust placut si subtil de mar si scortisoara fiind foarte apreciate de cei mici. Cerealele pot fi consumate cu orice ne place: lapte, iaurt, in clatite, smoothieuri sau chiar prajituri.

2 variante de mic dejun pe care noi le preferam:

  • Cheerios Ovaz cu lapte. Acesta este una din variantele cele mai apreciate de cel mic. Fiind extrem de pretentios, tare greu mi-e sa il fac sa manance ceva, asa ca laptele cu cerealele cu ovaz sunt cea mai buna alternativa. Satioase si crocante si faptul ca nu sunt dulci e un mare plus. Cel mic consuma un bol plin. Alaturi de un mar si o banana, micul lui dejun e asigurat. mic dejun
  • Cheerios Ovaz mar si scortisoara. Ei bine aceasta este varianta mea preferata. Eu aleg sa fac terci de ovaz, pe care il amestec cu seminte de dovleac, multe nuci, banane si cerealele Cherrios pentru un plus de savoare. E un mic dejun foarte satios, savuros si imi ofera energie. 

E important sa incepem ziua in forta asa ca cerealele Nestle Cheerios sunt o varianta foarte delicioasa si nimeni nu o va refuza. Fie ca sunteti pe fuga sau aveti timp liber, nu veti regreta. 

Daca vreti si voi sa luati parte la campaniile gratuite de testare de produse de pe Buzzstore, va invit sa va inscrieti aici.

Voi cum va incepeti ziua? Ati incercat noile cereale Nestle Cheerios?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Nu am încercat aceste cereale ,dar sunt convinsă că sunt bune ! Ne plac cerealele ! Să aveți poftă draga mea !

  2. Si noi mancam aproape zilnic cereale cu lapte!Stiu ca fulgii de ovaz sunt foarte sanatosi si de aceea am grija sa nu ne lipseasca niciodata!

  3. Sunt foarte bune cele cu mar si scorțișoară. Mâncăm în fiecare dimineață. Numai soțul nu poftește la ele , dar nu-i nimik ne raman noua mai multe😇😇 . Eu ador scorțișoara in combinatie cu mar da un gust super bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.