Outfit comod si lejer cu 2 produse noi de pe Femmeluxe

Tare ma bucur ca s-au mai ridicat restrictiile in aceasta perioada. Vine vremea calda asa ca ar fi fost pacat sa nu putem iesi in lume. Bineinteles, iesim, insa tot trebuie sa respectam regulile de igiena dar si distantarea sociala, astfel incat sa nu ne aventuram in grupuri foarte mari. Si daca o facem, musai sa purtam masca, pentru protectie. Zilele trecute am iesit si noi putin la plimbare. Am ales sa mergem in natura, sa ne bucuram de verde, de pasari si de frumusetea linistii. Asa ca mi-am scos si la poze ultimele achizitii de pe Femmeluxe.

Outfit comod si lejer cu 2 produse noi de pe Femmeluxe

Ultima comanda a sosit sapatamana trecuta. Nu aveam dubii ca produsele nu mi se vor potrivi as ca nu m-am gandit prea mult la ele. Deja stiu ce si cum sa aleg in functie de dorinte, masuri si material. In aceasta comanda am optat pentru chestii lejere, pe care sa le port in zilele obisnuite in care nu vreau sa fiu prea incorsetata si sa ma simt bine in pielea mea.

Cand am vazut pe site ca au bagat lucruri noi, am fost super incantata caci deja vremea se incalzise si imi doream ceva noi, de sezon pentru iesiri. Asa am ajuns sa adaug in cosul de cumparaturi doua seturi sport si doua tricouri.

Tricouri Femmeluxe

Tricourile lor sunt super faine si de fiecare data mi-au placut. In general au pe site tricouri in alb si negru, mi-ar fi placut si ceva colorat dar cine stie pe viitor ce ne aduc in prim plan. Tricourile lor sunt basic si pot fi integrate in orice tip de tinuta. Pe site au o gama variata de tricouri cu mesaje foarte funny, asa ca nu e greu sa te decizi asupra lor. In plus, cele doua tricouri pe care le-am achiiztionat de data aceasta sunt diferite de cele pe care le-am luat datile trecute, referitor la material. Acestea sunt mai bune referitor la calitate, pare bumbac si se simt tare bine pe piele. In comenzile viitoare sigur mai iau cateva din categoria t-shirts.

tricou femmeluxe

outfit

Seturi sport Femmeluxe

Desi initial am cautat la joggers pentru a-mi lua ceva mulat, m-am razgandit pe ultima suta de metri. Am dat un serach la loungewear si am dat peste seturile astea faine. Eu mai am seturi sport de la ei si mi-au placut la nebunie. Le-am purtat si tot purtat si inca arata bine. E drept erau seturi din doua piese cu pantaloni si bluze cu maneci lungi, dar eram convinsa ca si seturile astea o sa arate bine. Si nu m-am inselat.

Am ales doua seturi sport formate din pantaloni scurti si vesta cu maneca scurta. Sunt ideale pentru sezon mai cald. Materialul e ceva cam grosut, pe dedesupt e pufos si s-ar putea sa tina de cald vara, dar vedem cu se comporta. Vesta poate fi purtata si peste ceva cu maneca lunga dar si peste tricouri caci arata suuuper bine. Eu mi-am ales marimea S/M si e ok. Vestele imi vin perfect, pantalonii sunt usor larguti dar nimic deranjant. Am vrut sa fac poze cu setul intreg insa in ultima saptamana vremea a fost ploiasa zilnic asa ca nu am avut cum. Insa am improvizat si am purtat vesta din set impreuna cu jeansi si tricoul de la ei. Super comoda tinuta. Ca si culori am optat pentru kaki si crem insa pe site erau disponibile mai multe variante. Pretul lor este super accesibil si se gasesc in mai multe masuri asa ca daca si voua va place asa ceva, musai sa intrati pe site.

Cam astea sunt achizitiile din ultima comanda, super incantata sunt. Acum deja mi-am umplut cosul de cumparaturi cu lucruri numai bune de purtat in perioada urmatoare. Plasez comand si astept cumintica sa vina coletul.

Sunt curioasa sa aflu si impresiile voastre referitoare la achiziitiile mele. Voi ati cumparat vreodata de la Femmeluxe? 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Mie personal îmi plac seturile, sunt lejere, numai bune de plimbare . Culorile sunt frumoase.

  2. Imi plac toate!
    Ca de obicei îți alegi ținute lejere și super faine!
    Să le porți sănătoasă!❤

  3. Toate sunt foarte frumoase ! Nu am comandat niciodată de pe acest site ! Să le porți sănătoasă draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.