Tinuta sport cu 2 articole vestimentare noi de pe Femmeluxe

Vineri a ajuns ultima mea comanda de pe Femmeluxe. Mi-am ales in principiu articole vestimentare sport, casual dar si o piesa mai de efect. Deja stiti din articolele trecute ca imi plac hainele de pe Femmeluxe iar faptul ca ajung acasa ma indeamna sa comand tot mai des. De data aceasta coletul a ajuns mai greu ca de obicei, cam 3 saptamani in conditiile in care datile trecute ajungeau chiar si intr-o saptamana. Ehh, asta e, noi sa fim sanatosi caci oricum din casa nu putem iesi acum.

Tinuta sport cu 2 articole vestimentare noi de pe Femmeluxe

Astazi am dat fuguta cu masina in padurea din apropierea casei ca sa fac cateva poze. Cat de fain e sa iesi! Am facut niste poze tare dragute, lumina a fost buna si vremea frumoasa. Dupa ce am plecat, la jumatate de ora a inceput o ploaie torentiala, asa ca am fost norocoasa. Am ales sa fac o tinuta sport si sa combin o pereche de pantaloni din colectia lor joggers dar si un tricou din zecile de la categoria t-shirts.

Mi-am ales haine sport pentru ca stand acasa am nevoie de tinute cat mai comode in care sa ma simt bine. Mai am haine sport de la ei si imi plac mult de tot, le-am purtat de nenumarate ori. Seturile de la loungewear sunt super fashion. Asa ca am adaugat rapid in cos perechea asta de pantaloni albastri foarte faini. Desi am ales marimea M, pe care o port de obicei, se pare ca am dat gres. Imi sunt cam largi si ma fac sa par mai plinuta decat e cazul. E adevarat ca are snur in talie care imi permite sa ii strang insa chiar si asa se vede ca sunt largi deci nu pot iesi cu ei in lume, sa zic asa. Dar prin casa sunt numai buni. Materialul e foarte fain, se simte bine pe piele si lasa pielea sa respire. Musai sa mi-i iau cu un numar mai mic.

Tricoul este basic, negru cu un mesaj dragut in fata. Mai am tricouri de la ei si se comporta super bine uzurii. Materialul e foarte moale si e perfect pentru zilele calduroase iar faptul ca e basic il pot combina in o gramada de tinute. E bun si pentru tinute de iesit dar si pentru relaxare, acasa. Daca nu aveti unul, chiar trebuie sa va uitati pe site, au o groaza de modele faine.

Le-am combinat si imi place ce a iesit, o tinuta comoda, numai buna pentru lenevit sau sport. Sutn curioasa cum vi se pare voua.

tinuta sport

Si fiindca stiti ca de obicei imi iau 4 articole, trebuie sa va vorbesc si despre celalalte doua:

  • pantaloni sport roz. Vai, cat de simpatici sunt pantalonii astia, pe care din pacate tot M i-am ales si imi sunt mari. Culoarea e superba si arata super bine in realitate. Acestia sunt diferiti ca si material fata de cei albastri. Pe interior sunt usor pufosi, asa ca merg mai bine pe vremea mai rece. In talie au si ei snur astfel incat ii putem regla in functie de cum ne simtim bine. M-ul zic eu se potriveste unui L.
  • bluza verde. Bluza asta am tot vazut-o in online, dar mi-am luat-o pe un verde. Nu stiu cat de des o voi purta caci e o culoare pe care nu o aleg in mod obisnuit dar designul e foarte chic, fashion. Manecile bufante sunt feminine astfel incat bluza asta e potrivita pentru tinute mai elegante. Eu mi-am luat S si mi se potriveste.

Sincera sa fiu, imi cam pare rau ca nu am nimerit marimile potrivite ca sa ma pot bucura de produsele primite insa asa se mai intampla cand comanzi online. Cert e ca produsele merita achizitia, arata bine in realitate si pretul lor e foarte accesibil. Asa ca daca nu ati comandat niciodata de pe site, cred ca veti gasi ceva pe placul vostru.

Care articol din cele 4 v-a atras cel mai mult atentia? Stiati de Femmeluxe? 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Toate ținutele pe care le-ai luat sunt frumoase și iți stă foarte bine cu ele ! Să le porți sănătoasă draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.