Cum ne ajuta yoga si de unde luam echipamentul necesar?

Stiti reclamele acelea in care se spune: ” pentru o viata sanatoasa faceti miscare cel putin 30 minute in fiecare zi”. Ei bine chiar cred ca e necesar sa facem cat mai multa miscare. Atat pentru a avea un organism sanatos cat si pentru starea noastra de bine si de ce nu.. si pentru un aspect fizic de invidiat.  Daca in urma cu ceva ani nu puneam pret prea atre pe acest aspect, mergeam pe principiul ” lasa ca merge si asa „. Acum chiar cred si simt ca atunci cand fac multa miscare ma simt mai bine. Yoga este unul din acele sporturi pe care le putem practica fiecare dintre noi pentru un stil de viata sanatos.

Cum ne ajuta yoga si de unde luam echipamentul necesar?

Yoga chiar ajuta. Practicarea yoga are ca principal scop relaxarea.  Din punct de vedere fizic yoga ajuta la intarirea muschilor care au fost slabiti din cauza lipsei de miscare, iar intinderea practicata in cadrul sedintelor de yoga ajuta la incordarea musculara. Aceasta ajuta si cu disconfortul creat de statul excesiv in pat sau cel asociat cu o procedura medicala. Practicarea yoga imbunatateste calitatea vietii, reduce stresul, anxietatea, depresia si durerea de spate.

Acestea fiind spuse se pare ca yoga face bine organismului. Si fiindca orice sport are nevoie de un echipament adecvat pentru a avea ibertate de miscare, o simpla cautare wholesale yoga clothing distributors ne aduce in prim plan un magazin online, pe numele sau E4wholesale.com. Aici vom gasi o varietate de articole potrivite practicarii de yoga,astfel incat sa ne simtim in largul nostru. Pentru lejeritate in miscare accesati wholesale tie dye yoga pants si veti putea alege modelul de pantaloni pe care vi-l doriti.

yoga

Desi ati spune ca puteti folosi orice haine lejere pentru acest sport, nu e chiar asa. Trebuie sa imbracam articole vestimentare special create. Un search pe wholesale yoga clothing manufacturers va aduce mai aproape zeci de modele de haine potrivite pentru yoga, la preturi foarte bune.

yoga pants

yoga top

Sunt curioasa cati dintre voi practicati yoga? Cum v-a ajutat acesta? Si de unde v-ati achizitionat echipamentul?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Nu am practicat niciodată acest sport ,dar așa este sportul ne menține în formă și este foarte bun să-l facem ! Un echipament din acesta este superb ,îmi place !

  2. Eu nu fac yoga dar îmi plac echipamentele sportive,le cumpăr de la Nike,Adidas ……

  3. Nu am făcut niciodată yoga. Mai stau si meditez câteodată, dar nu ma atrage . După naștere si pandemia asta kilogramele nu vor să se dea jos de pe mn si nu as putea practica yoga așa pufoasa 😢 . In schimb alerg si fac aierobica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.