Ootd- 3 tricouri perfecte pentru tinute chic de vara

Ultima comanda de la Femmeluxe a ajuns la mine zilele trecute asa ca m-am grabit sa va arat si ce mi-am luat.De ceva timp am descoperit site-ul si ma bucur ca livrarea e super rapida, astfel incat ma pot bucura de produsele alese. Desi la inceput am fost usor reticenta la calitatea produselor, acum dupa luni bune de comenzi plasate pe site ma declar incantata iar raportul pret calitate e mai mult decat excelent.

Bineinteles, ca la orice comanda online am mai dat gres. Ba am gresit marimea, ba am ales un produs ce nu avea exact calitatea pe care mi-o doream. Dar asta se intampla si cu hainele de pe site-urile de la noi, asa ca acest aspect nu m-a facut sa nu mai comand. Inca un lucru care imi place la Femmeluxe e faptul ca toate comenzile ajung acasa, ba prin posta, ba prin curier in maxim 2 saptamani.

Ultima comanda plasata pe site a continut in principal haine de sezon. Tricouri dar si un set sport.

3 tricouri perfecte pentru tinute chic de vara

M-am uitat initial la joggers pentru ca imi cam lipsesc din colectie colantii. Insa tinand cont ca vremea se incalzeste m-am gandit ca nu ii voi purta asa de des si m-am reorintat catre categoria t-shirts potrivite pentru sezon. Asa am adaugat in cosul de cumparaturi 3 tricouri numai bune pentru integrat in tinutele chic de vara aceasta.

Tricouri mai am de la ei insa sunt mai simple , doar cu mesaje scurte. Cele din aceasta comanda imi plac mult si sunt niste alegere excelente.

Am optat prima data pentru un tricou colorat, cu imprimeu. Din prima clipa in care am deschis coletul am zis ca va fi purtat super des. E un tricou vesel, intr-o nuanta calda de roz-portocaliu. Materialul este de calitate, bumbac 100% asa ca e numai bun pentru a fi purtat atat in sezonul cald dar si in sezonul rece. Am ales sa il combin cu blugi negri, tenisi intr-o nuanta apropiata, dar si geanta cam la fel si astfel am alcatuit o tinuta vesela, comoda si perfecta pentru plimbari. Acest tricou e marimea S si mi-e perfect!

tricouri

In cos am adaugat si doua tricouri negre ce au ca imprimeu leopard. Am ales unul negru cu imprimeu roz si unul cu imprimeu maro. Ambele imi plac la nebunie, materialul este tot bumbac 100%. Pentru un tricou am ales marimea S iar pentru celalalt M. Cel ales in marimea S imi vine perfect, pe cand cel M imi este largut. Asa ca pe cel ales in marimea potrivita il pastrez pentru iesiri iar pe cel mai mare il port in tinutele relaxante de acasa. Sunt achizitii super faine, asa ca daca va atrag nu ezitati sa le alegeti, nu veti regreta.

femmeluxe

Setul sport l-am luat din categoria loungewear il mai am acasa, dar tinand cont ca m-am ingrasat putin am ales sa il iau iarasi dar intr-o marime mai mare. Daca va intereseaza,  in acest articol veti vedea mai multe detalii.

Cam asta e comanda mea de la inceputul acestei luni. Am facut niste alegeri inspirate si acum ma bucur de produse, integrandu-le in tinute chic. 

Voi ati cumparat ceva de la ei? Ce tricou va place mai mult?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

8 Comments

  1. Îmi place foarte mult ce ți-ai cumparat toate îți vin perfect, îmi place ce-l roz foarte mult, să le porți cu mare drag

  2. Toate îmi plac sunt foarte frumoase și setul este superb ! Numai ținute super faine ți-ai cumpărat ! Să ke porți cu plăcere draga mea !

  3. Sunt tare dragute tricourile alese de tine!Sunt foarte lejere si comode cu siguranta!E foarte fain si ultimul leopard cu roz,chiar foarte fain!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.