Outfit lejer pentru plimbari cu piese achizitionate de pe Bonprix

Saptamana trecuta a ajuns o noua comanda de la Bonprix. Tare mult imi place site-ul acesta, deja v-am mai vorbit despre produsele lor si stiti ca de fiecare data am fost incantata de achizitii. Ultimele articole achizitionate sunt ideale pentru a realiza o tinuta relaxata, lejera, numai buna pentru plimbari. Am ales trei piese ce se potrivesc de minune a fi purtate atat impreuna dar si in alte combinatii chic.

Outfit lejer pentru plimbari cu piese achizitionate de pe Bonprix

Desi stiam ca va veni caldura si nu voi mai putea sa port atat de des hainele pe care mi le aleg, mi-au placut atat de mult incat am zis ca sigur nu le mai prind peste cateva luni. Asa au ajuns in cosul meu de cumparaturi o pereche de jeansi, o pereche de pantofi slipper si o geanta. Toate se imbina perfect, relizand o tinuta suuuper comoda.

Jeansi mai am de la ei si se comporta foarte bine in timp. De fapt, toate articolele vestimentare, incaltamintea sau accesoriile sunt foarte bune calitativ. Mi-am ales de data aceasta o pereche de jeansi negri, cu talie medie si cu strasuri  in partea laterala. Materialul este foarte bun, bumbac si elastan si sunt extrem de comozi. Ma simt foarte bine purtandu-i, nici nu tin cald, asa ca ii pot purta si in perioada aceasta. Strasurile acelea din partea laterala arata foarte bine, desi tind sa cred ca in timp vor cadea. Eu mi-am ales marimea 38 si imi vin bine, un picut imi sunt largi in talie, dar o curea remediaza acest aspect. In final, acesti blugi sunt super potriviti atat pentru tinute casual dar si pentru tinute mai elegante.

Pantofii slipper sunt genul meu. Am inceput sa port din ce in ce mai des acest tip de incaltaminte. Chiar si vara aleg fie pantofi din acestia, fie adidasi. Acestia sunt realizati din material textil astfel incat in sezonul cald nu ii pot purta fiindca tin cald. In schimb, primavara si toamna sunt o alegere super inspirata. Imi place la nebunie si culoarea, unde mai pui faptul ca sunt extrem de comozi si au un pret foarte bun. Eu mi-am achizitionat marimea 36 pe care o port de obicei si imi sunt perfecti.

Si fiindca nu se putea sa ratez sectiunea accesoriilor, am intrat in posesia unei genti tip sac extrem de frumoase! De cand il am pe cel mic prefer sa cumpar genti mai incapatoare, dat fiindca la fiecare iesire trebuie sa iau chestii atat pentru mine cat si pentru cel mic. Mi-a atras atentia tare mult culoarea sa delicata, un bej nude foarte feminin. Este din imitatie de piele si are inchizatoare magnetizata. In interior este prevauta cu un singur compartiment dar are si un buzunar cu fermoar. Este super incapatoare si sunt convinsa ca va rezista foarte bine in timp, la fel cu rezista si celalalte genti luate de aici.

bonprix

haine bonprix

geanta bonprix

Sunt mega incantata de achizitiile facute. Toate produsele mi se potrivesc perfect si o sa le port foarte des.

Care produs va place cel mai mult din cele achizitionate de pe site? Cum vi se pare tinuta mea de astazi?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

9 Comments

  1. Superb ti a ieșit. Sa stii ca am pus si eu ochii pe gentuta. Mi se pare foarte cool si portabilă. Am avut ocazia sa iau haine de la ei,si sunt foarte calitative.

  2. Îți vin bine hainuțele noi! Imi plac mult pantofii slipper, cred ca sunt foarte comozi! Sa le porți cu drag! Sunt foarte frumoase!

  3. Îmi plac alegerile tale în materie de haine!
    Stii să le combini!❤💋👍

  4. Toate sunt frumoase ,îmi plac mult blugii ,dar și pantafii sunt foarte faini ,nu mai zic tricoul că este deosebit ! Numai lucruri minunate ți-ai luat ! Să le porți sănătoasă draga mea !

  5. Ce fain te.ai asortat azi pentru iesire!Imi plac papucii tai si merge foarte fain cu geanta!Dar nu e chiar atat de mare,e perfecta ca marime!E draguta!

  6. Este super tinuta ta! Am si eu cateva haine achiziționate de la ei si sunt foarte k .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.