Recomandare: 3 carti de citit in vacanta de la Editura Rao

In lumea plina de griji si parca mereu suntem pe fuga, o lectura interesanta ne poate relaxa si transpune intr-o alta lumea. Daca in articolul trecut va recomandam 3 carti pentru copii numai bune pentru adulti , astazi recomandarile mele vin de pe site-ul Editura Rao.

Recomandare: 3 carti de citit in vacanta de la Editura Rao

editura rao

Pierduti in cartierul Spaniol 

Aceasta carte o are ca protagonista pe Heidi ce studoaza glotologia la Facultatea de Litere a Universitatii Orientale. Este mericanca. Pietro studiaza geografia. El este Italian. Ea saraca, el bogat. Este dragoste la prima vedere. Au parte de o dragoste complicata, profunda ce ii pune la incercare in toate modurile. Heidi are curajul de a povesti o parte din povestea ei de dragoste studenteasca, pe care multi dintre cititori au trait-o.

O fata in amurg

Tanara Aimee Savaray este nascuta intr-o familie parisiana bogata si viseaza sa devina pictorita intr-o lume dominata de barbati a artei. Ea isi doreste sa fie iubita de Henri, un tanar pe care parintii sai l-au crescut alaturi de ea inca de cand era copil. Henri dispare pe neasteptate in timpul razboiului franco-prusac iar viata familiei Savaray incepe sa se destrame. Aimee incearca sa il gaseasca pe Henri insa acesta nu vrea sa fie descoperit si doar o singura persoana din familie cunoaste motivul.

Aimee se cufunda in arta si fara sa isi dea seama gaseste drumul catre Henri. Dar anii trecuti si secretele ingropate ameninta sa desparta familia.

Colectionarul de obiecte pierdute

Acesta este un roman ce exploreaza felul in care ne regasim pe noi insine dar si legaturile surprinzatoare dintre noi si obiectele carora le atribui magie si sens.

Anthony Peardew este colectionarul de obiecte pierdute. In urma cu 40 de ani pierduse un obiect ce ii fusese incredintat de logodnica lui, Therese. In aceeasi zi ea a murit pe neasteptate iar el a incercat sa treaca peste asta colectionand obiecte pierdute  si scriind povesti despre ele. Cand i se apropie sfarsitul, Anthony ii transmite aceasta misiune asistentei sale, Laura, care va incerca sa inapoieze obiectele pierdute proprietarilor.

Daca vreti si voi carti potrivite pentru citit in vacanta si nu numai, pentru povesti de viata, acestea sunt 3 carti potrivite ce pot fi agsite pe site-ul editurii Rao la preturi foarte avantajoase.

Voi ce mai cititi?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Faine cărțile ,mi-ar plăcea mult să citesc cartea ,,Pierduți în cartierul Spaniol ” ,am mai auzit de ea și chiar îmi place mult din descrierea pe care a-i făcut-o ! Eu acuma recent am terminat de citit ,,Băiatul cu pijamale în dungi ” și mi-a plăcut foarte mult .

  2. Foarte interesante cărțile! Multumim de recomandare! Eu citesc acum o carte foarte captivantă și emoționantă . Se numește „Monolit” Era viselor de Andrei Perhineac . Iti recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.