Review- demachiant pentru ochi Medicalia Skincare

Demachierea este un pas important pentru pielea noastra. Indiferent daca folosim sau nu machiaj, este indicat sa demachiem tenul la finalul fiecarei zile. Putem opta fie pentru lotiune micelara, ulei demachiant, lapte demachiant, in functie de ceea ce ne place. De asemenea pentru zona ochilor, care este mai sensibila este indicat sa folosim un produs special creat pentru acesta zona, cu o formula mai delicata.

Recomandare demachiant pentru ochi de la Beauty One

La Danube Bloggers Meet am primit din partea sponsorului BeautyOne un demachiant special pentru zona ochilor de la Medicalia Skincare. Recunosc ca este un brand nou pentru mine asa ca am fost incantata sa incerc acest produs.

Medicalia Skincare a fost creata cu meticulozitate pentru a oferi exclusiv esteticienilor si medicilor o selectie inovatoare de tratamente clinice puternice si produse cu tehnologii avansate. Medicalia uneste cele mai naturale ingrediente botanice cu sistemele avansate de introducere a acestora direct in piele pentru o absorbtie maxima si rezultate cu adevarat uimitoare.

Demachiant pentru ochi Medicalia Skincare

Are ca ingrediente:

  • Musetel: calmant, antiiritant
  • Clorura de benzalconiu: antiseptic, agent de hidratare
  • Disodium Cocoamphodiacetate: agent organic de curatare derivat din cocos

medicalia

Acest demachiant este creat pentru zona ochilor pentru a hidrata intens, a reimprospata pielea si a inlatura impuritatile. Se aplica o cantitate mica pe o discheta demachianta si se curata machiajul. Este o solutie apoasa multi-benefica ce indeparteaza delicat machiajul ochilor in timp ce hidrateaza instant. Infuzia de musetel, derivatul de cocos si agentul organic de curatare din compozitie nu doar ca lasa pielea curata, dar inlatura si semnele de oboseala. Este ideal pentru ochii sensibili. Recomandata pentru toate tipurile de ten.

Daca vreti si voi sa incercati un produs special pentru zona ochilor, ii puteti da o sansa. Il gasiti pe BeautyOne alaturi de alte produse ale brandului si nu numai.

Sunt tare curioasa sa aflu daca voi folositi un produs special pentru zona ochilor?

 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Nu folosesc demachiant special pentru zona ochilor, folosesc doar apă micelară și mă înțeleg bine cu ea

  2. Nu folosesc un produs special pentru zona ochilor ,dar cred că este minunat un astfel de demachiant ! Să-l folosești cu plăcere draga mea și mulțumim pentru informații !

  3. Eu folosesc șervețele demacheante de la Nivea . Dacă rămân fără folosesc apa micelara de la Nivea. Sunt foarte bune .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.