Vine vara- da un refresh pielii tale cu produsele Urban Veda

In sezonul cald am mare grija ce produse folosesc pentru ingrijirea pielii. Cele mai recente descoperiri in materie de ingrijire vin la brand-ul Urban Veda achizitionate de pe Biocart. Sunt produse cosmetice naturale menita sa aiba grija deosebita de pielea noastra.

urban veda

Vine vara- da un refresh pielii tale cu produsele Urban Veda

Trebuie sa recunosc faptul ca e prima data cand incerc produsele brand-ului Urban Veda dar de-a lungul timpului am tot citi impresii pozitive despre aceste cosmetice naturale astfel incat mare bucurie atunci cand am vazut ca pe Biocart le pot gasi. Produsele Brand-ului Urban Veda au la baza filozofia Ayurveda, avand in compozitia lor proprietatile miraculoase ale plantelor, combinate cu multivitamine si ingrediente active pentru a mentine echiibrul natural al pielii, hranind-o cu uleiuri bio bogate in Omega, antioxidanti ce lupta cu radicalii liberi si acizi grasi ce sporesc vitalitatea.

Toate produsele Urban Veda  au ambalaje reciclabile si reciclate, produse vegane, fara parabeni, coloranti artificiali, SLS, ulei mineral si organisme modificate genetic. Nu sunt testate pe animale!

Gama de cosmetice naturale Urban Veda Purifying

Aceasta gama este special creata pentru pielea grasa oferind la fiecare aplicare un rasfat si un refresh pielii.

Lotiune tonica hidratanta pentru ten gras

Aceasta are rolul de a reduce punctele negre, a micsora porii dar si pentru a echilibra nivelul ph-ului tenului gras si acneic. Acest toner are la baza infuzie de neem si contine extracte organice, vitamine si aminoacizi pentru a hidrata pielea, reducand in mod natural luciul de la excesul de sebum. Este indicat ca in rutina noastra de ingrijire a pielii sa avem la baza cosmetice naturale, blande cu pielea, asa cum este acest toner. Eu il aplic dupa ce imi curat in prealabil fata cu apa micelara si folosesc gelul de curatare. Imi ofera un boost de energie iar dupa aplicare tenul este curat, revigorat si excesul de sebum este inlatural. Are un miros tare placut, ideal pentru sezonul acesta.

toner

Exfoliant pentru corp

Imi plac la nebunie exfoliantele dar acesta este de departe favoritul meu din ultima perioada. Acest exfoliant are ca ingrediente active extracte din plante: hamamelist, arbore Neem, quassia, vitamina C, , glicerina, arjuna si uleiuri bio: arbore de ceai, anason, menta, eucalipt, migdale dulci. Combinatia aceasta de ingrediente ofera exfoliantului o aroma revigoranta ideala in sezonul canicular. Particulele exfoliante sunt blande cu piele si nu o raneste. Stimuleaza circulatia si lasa pielea extrem de fina. Imi place la nebunie.

scrub

Gel de dus

Gelul de dus are aceleasi ingrediente active precum exfoliantul si celalalte produse din gama aceasta. Are un miros foarte reconfortant, ofera senzatia de racorire si curata tare bine pielea. Face spuma densa si lasa pielea extrem de fina. Combinatia dintre cele 3 produse ale gamei Purifying pentru piele este minunata.

gel de dus

Lotiune de corp

Lotiunea de corp este ultimul pas pentru ingrijire la superlativ. O aplic dupa dus, are o aroma la fel de reconfortanta precum celalalte produse ale gamei. Are o textura cremoasa, ce se aboarbe rapid in piele, fara a lasa filtru gras dar pielea ramane extrem de fina si cu miros fresh.

lotiune de corp

Sunt extrem de incantata de aceasta gama de cosmetice naturale de la Urban Veda. Se potriveste pe deplin pielii mele, astfel incat fiecare aplicare e un rasfat. Daca vreti si voi sa incercat produsele cosmetice ale brand-ului Urban Veda si nu numai, intrati pe Biocart si puteti profita toata luna iunie de oferta 1+1 gratis.

In plus, in urma partenriatului revistei Flawless, a blogului meu si a celor de la Biocart, puteti profita de o extra reducere de 20% la orice comanda folosing codul FLAWLESS . Spor la shopping!

Voi ati incercat cosmetice naturale Urban Veda?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Nu am încercat aceste produse,dar văd ca sunt bune pentru tenul gras și mi s-ar potrivi de minune ! Să le folosești cu mare drag !

  2. Nu le.am incercat inca!Parca am vazut de la ei produse la magazinele Dm.Din cate ne.ai spus cred ca miroase foarte frumos si sunt foarte bune!

  3. Cred ca sunt foarte benefice aceste produse pentru piele!Mi.ar place foarte mult sa pot sa imi cumpar doar produse vegane!Cred ca ce fain miroase gelul de dus cand te speli cu el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.