5 produse de pe Notino pentru ingrijirea pielii in sezonul cald

Fiecare sezon are particularitatile sale. Astfel incat, la schimbarea anotimpurilor, de obicei imi schimb si rutina de ingrijire, oferind tenului si pielii mele produsele potrivite. Vara, pielea noastra are nevoie de ingrijire speciala, fiindca razele soarelui sunt foarte puternice si ne pot afecta in mod negativ daca nu avem grijia asa cum trebuie de ea. De obicei imi cumpar online produsele pe care le folosesc, Notino fiind magazinul care are tot ceea ce am nevoie profitand mereu de oferte bune.

Ce imi place la Notino e faptul ca au si Black Friday de vara astfel imi pot achizitiona produsele pentru sezonul cald la oferte super bune.

black friday notino

Black Friday de vara de la Notino

Oferta de Black Friday de vara consta intr-o reducere de 20% la brandurile selectate din urmatoarele categorii: parfumuri, ingrijirea tenului si a corpului, makeup, ingrijirea parului si produse cosmetice electrice. Pentru a beneficia de reducere trebuie doar sa folosim codul notino in cosul de cumparaturi. De retinut: oferta nu se aplica produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

5 produse  de pe Notino pentru ingrijirea pielii in sezonul cald

Fiindca am tenul gras mereu am fost in cautarea unor produse speciale, mai ales in sezonul cald. Am nevoie de produse pentru ingrijire astfel incat sa imi tin cat de cat sub control excesul de sebum, care vara este si mai accentuat. Asa am descoperit produsele Bioderma dedicate tenului gras, acre fac treaba buna si imi satisfac nevoile tenului pentru a arata cat mai bine.

Aliatii de incredere pentru ingrijirea tenului gras

  • gel spumant Sebium de la Bioderma. Folosesc acest gel spumant dupa demachiere atat dimineata si seara pentru a pregati tenul inainte de hidratare. Este un gel spumant purifiant special creat pentru tenul gras, curantand bland pielea.
  • crema de zi cu SPF 50 Pigmentbio de la Bioderma. In fiecare sezon trebuie sa folosim produse cu protectie solara, cu atat mai mult vara. Eu folosesc crema de zi cu factor ridicat de protectie de la Bioderma pentru ca arata foarte bine pe ten si nu lasa o pelicula grasa.
  • Photoderm Nude Touch cu SPF 50 de la Bioderma. Pentru ca si vara trebuie sa aratam bine, crema corectoare Photoderm este varianta cea mai potrivita daca ne dorim un look fresh dar deloc incarcat. Are SPF 50 ceea ce este excelent iar pe ten arata super fain, si ofera un glow natural. E tare potrivit pentru a fi folosit in sezonul canicular.

tenul gras

Ingrijirea pielii la plaja

Pentru ca vara inseamna implicit mare, soare, caldura, este obligatoriu sa ii oferim pielii ingrijire si produse cu factor de protectie ridicat. Asa ca in kitul meu se afla intotdeuna uleiul bronzant Photoderm cu SPF50 ideal pentru plaja. Se poate folosit atat pentru fata, par cat si corp si ofera fotoprotectie inalta dar si intensifica si prelungeste bronzul natural. E un must have pentru plaja si nu numai!

photoderm bronz

Touch de feminitate cu parfumul favorit

Am descoperit recent parfumul Yves Saint Laurent Libre si m-a cucerit! In prima instanta, ambalajul arata extrem de cochet, feminin si elegant. Apoi, de la primul puf m-am indragostit. Este un parfum dulceag- floral cu acorduri de lavanda. Compozitia debutează cu esente de portocal, ilustrate de petitgrain, impreuna cu acorduri de lavanda insotite de ulei de mandarina si coacaza neagra. Lavanda se regaseste si in notele din inima, unde tine companie iasomiei. Simfonia finala, de vanilie calda, cu mosc, chihlimbar si cedru, confera parfumului o personalitate grandioasa.

Pe langa aroma sa inconfundabila, rezistenta parfumului este excelenta, pe pielea mea rezista pana la 8 ore iar pe haine zile intregi. E unul din parfumurile mele favorite si atunci cand am nevoie de un touch de feminitate si incredere apelez la el.

yves saint laurent libre

Sunt tare curioasa sa aflu care sunt produsele voastre must-have in sezonul cald si daca ati folosit vreunul din produsele pe care eu le am in rutina mea. Eu voi profita de ofertele tentante, imi doresc in special sa incerc produsele Nyx Cosmetics pentru ca sunt extrem de apreciate si in colectia mea inca nu am produsele lor.

Veti profita de reducerile de Black Friday de la Notino? 

Ce aveti pe wishlist?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Am încercat gelul spumant de la Bioderma și mi-a plăcut dar nu știu dacă voi profita de reducerile de pe Notino deși ma voi uita… Cine știe… Poate găsesc ceva totusi

  2. Nu stiam ca a reinceput sezonul reducerilor! Super veste! Imi plac produsele recomandate de tine. Pe unele dintre ele inca le mai folosesc si eu. Super!

  3. Nu am folosit inca nici un produs selectat de tine dar ma tentează crema corectoare pentru ca eu nu suport fondul de ten vara și parfumul Libre cu lavanda, fiindca ador lavanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.