Sokmarket.ro- marketul online in care gasesti tot ce ai nevoie

De cele mai multe ori prefer sa-mi fac cumparaturile online si nu merg in magazinele fizice. Cu atat mai mult in aceasta perioada, cand situatia ne impune sa fim mai precauti si sa evitam contactul cu multi oameni. De-a lungul timpului am descoperit o sumedenie de magazine online. Unora le-am ramas fidela, altora mai putin. Cert e ca am o experienta in domeniul acesta si stiu de unde sa cumpar pentru a face achizitii avantajoase pentru bugetul meu. Asa am descoperit un nou magazin online- Sokmarket.ro. Este un market online, care ne permite sa ne cumparam ceea ce avem nevoie fara a ne deplasa.

Sokmarket.ro- marketul online al familiei tale

Trebuie sa recunosc faptul ca nu cumparam extrem de des produse pentru casa din magazinele online. Preferam sa merg in magazin pentru a compara preturile si diverse branduri ce sunt pe piata. Insa, acum stiu ce marci de produse imi satisfac nevoile si stiu cam in ce pret se incadreaza acestea, asa ca imi e mult mai usor sa le comand online.

Sokmarket.ro este un market online care m-a surprins in mod placut. Asa ca in cosul meu de cumparaturi si-au facut loc o sumedenie de produse necesare pentru ingrijire personala si a casei. Site-ul ne ofera varietate de produse, astfel incat intr-un singur loc gasim tot ceea ce avem nevoie. Preturile produselor sunt avantajose si uneori gasim reduceri substantiale. Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare minima de 300 lei. In cazul in care valoarea comenzii e mai mica, transportul costa doar 10 lei.

sokmarket

Ce produse mi-am ales de pe Sokmarket.ro

  • produse de ingrijire personala. Am ales produsele pe care le folosesc in mod obisnuit atat eu cat si sotul meu.  Sampoane, sapun lichid, deodorant, fixativ, spuma de ras dar si periuta de dinti pentru cel mic. 
  • produse pentru casa. Detergentul Ariel este unul din favoritele mele, asa ca daca l-am gasit la un pret mai bun decat in magazinul de unde il achizitionez de obicei, nu puteam rata oferta. Hartia igienica, sacii menajeri si folia alimentara sunt alte produse necesare in orice casa. 

Am cheltuit un buget rezonabil pentru toate aceste produse, asa ca voi ramane fidela site-ului si voi cumpara orice am nevoie din confortul casei mele cu doar un click.

Voi stiati de sokmarket.ro? Obisnuiti sa cumparati online sau preferati magazinele fizice?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Mie imi place foarte mult sa cumpar online,mi se pare mult mai fain!De acest site nu am stiut!Multumim de recomandare!

  2. Nu stiam de acest site. Eu prefer sa cumpăr din magazin . Sa vad produsul si termenul de valabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.